Banner VV-Auto Group Oy

VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?​

Lue lisää VV-autolla työskentelystä:

Töissä autoalan myyjä-traineena - Rohkeus työssä onnistumiseen teoriasta ja käytännöstä

Muutos autoalalla luo mahdollisuuksia: "Ala on äärimmäisen mielenkiintoisessa vaiheessa"

"Rehellinen kädentaito ei ole katoamassa" - Automekaanikoista huokuu ammattiylpeys

 


 VV-Auto-konserni on Keskon tytäryhtiö. VV-Auto Group Oy toimii Volkswagen-henkilöautojen, Volkswagen-hyötyautojen, Audin, SEATin ja MANin maahantuojana Suomessa sekä SEATin maahantuojana Virossa ja Latviassa. VV-Auto Groupin jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto muodostuu oman vähittäiskaupan, VV-Autotalot Oy:n, lisäksi itsenäisistä kauppiasyrityksistä eri puolella Suomea.

VV-Autotalot Oy on VV-Auto Groupin tytäryhtiö, joka muodostaa Suomen suurimman Volkswagen, SEAT ja Audi -jälleenmyyjäketjun, joka tarjoaa kaikki autoliikkeen myynti- ja jälkimarkkinointipalvelut. VV-Autotalot toimii pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Katso VV-Auton avoimet työpaikat »

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Tikkurilantie 123, 01530 VANTAA Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi VV-Auto Group Oy Y-tunnus 1900190-0 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet VV-Auto, Helsingin VV-Auto, Caara

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

381 573 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

7 020 000 € 25 %

Henkilöstö

617 84

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


VV-Auto Group Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa. Vuonna 2015 VV-Auto Group Oy työllisti 617 henkilöä ja sen liikevaihto oli 381,6 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 338,5 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +13%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 7,0 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Vantaa ja käyntiosoite Tikkurilantie 123, 01530 VANTAA. Vv-Auto Group Oy käyttää y-tunnusta 1900190-0. Rinnakkaistoiminiminä käytetään VV-Auto, Helsingin VV-Auto, Caara. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.vv-auto.fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.