Banner Validia Kuntoutus / Invalidiliiton Kuntoutus Oy

Validia Kuntoutus tarjoaa asiantuntevaa, moniammatillista kuntoutusta ja sopeutumisvalmennusta vammaisille ja toimintakyvyltään erilaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen. Kokonaan kotimainen Validia Kuntoutus on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Validia Kuntoutus on perustettu toukokuussa 2014. Kuntoutustoimintamme juuret ovat Invalidiliiton kuntoutuspalveluissa, jotka on aloitettu jo 1950-luvulla. Nykyisin toimimme kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Järvenpäässä, Lahdessa, Porissa, Tampereella ja Turussa.

Me kuuntelemme kuntoutujaa

Meillä kuntoutuksen tavoitteet asetetaan aina moniammatillisesti yhdessä kuntoutujan kanssa. Kuntoutuja ja hänen läheisensä ovat vahvasti mukana suunnittelemassa kuntoutusjaksoa ja sen toteutusta.

Asiakastyytyväisyyskyselyjemme mukaan kuntoutujamme ja heidän läheisensä ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Suuri osa palautteen antaneista myös suosittelisi Validia Kuntoutusta ystävilleen ja tuttavilleen.

Arvostamme toistemme työtä

Meillä on töissä 300 hoitotyön ja kuntoutuksen ammattilaista. Kuntoutustoiminnan onnistumisen varmistavat laadukkaat tukipalvelut: laitos-, ravitsemus- ja kiinteistöhuolto sekä hallintopalvelut. Teemme yhteistyötä ja arvostamme toistemme työtä. Työssämme hyödynnämme moniammatillista osaamista ja verkostoja.

Työskentely Validia Kuntoutuksessa

Rekrytoimme uusia työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ja eripituisiin sijaisuuksiin. Lisäksi tarjoamme keikkatyötä ja harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille.

Meillä voit vaikuttaa työsi sisältöön. Innostamme toisiamme osallistumaan työn kehittämiseen. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Lisäksi kannustamme työntekijöitämme osallistumaan ammatilliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja huolehdimme siitä monin keinoin. Yhteisten tapahtumien lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Millaista on työ Validia Kuntoutuksessa? Lue täällä:

Kuntoutus ja liikunta innostivat uudelle uralle: ”Moni pystyy tekemään enemmän kuin uskoo”

Niina kouluttautui uudelleen yrittäjäuran jälkeen: ”Päätin tehdä muutoksen elämässäni”

Yhteiskunnallinen yritys

Validia Kuntoutukselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki, joka on tunnustus hyvinvointia lisäävästä työstämme. Merkki voidaan myöntää, jos yritys käyttää suuren osan tuottamastaan voitosta edistämään yhteiskunnallisesti positiivisia vaikutuksia sekä ratkaisemaan yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia. Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

www.validia.fi/kuntoutus

 

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Nordenskiöldinkatu 18 B, 00251 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Validia Kuntoutus / Invalidiliiton Kuntoutus Oy Y-tunnus 2284346-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Nordenskiöldinkatu 18 B, 00251 Helsinki. Validia Kuntoutus / Invalidiliiton Kuntoutus Oy käyttää y-tunnusta 2284346-3. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.