Banner Suomen Vahinkovakuutus Oy

Suomen Vahinkovakuutus Oy on moderni suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Yhtiö on perustettu suoraan digitaaliseen maailmaan – se on aloittanut toimintansa vuonna 2012. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 80 000 asiakasta ja noin 120 työntekijää. Suomen Vahinkovakuutus Oy:n omistaa vakavarainen POP Pankki –ryhmä ja se tuottaa vakuutuspalveluja kuluttajille POP Vakuutus- ja Säästöpankin Vakuutukset –brändeillä.

Olemme kunnianhimoinen kasvuyhtiö ja vakuutusalan digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. Yrityskulttuurissamme arvostetaan positiivista ja aktiivista tekemisen meininkiä, joustavuutta, tuloshakuisuutta ja asioiden maaliin viemistä.

Yhtiömme kasvaa ja haemme jatkuvasti parhaita tekijöitä palvelukseemme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä tilaisuuden kasvaa ja kehittyä yhtiömme toiminnan mukana. Meillä saat vastuuta ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Kesätyön jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä yhtiössämme esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohessa.

Kiinnostuitko yhtiöstämme? Kesätyö Suomen Vahinkovakuutuksessa on hyvä näköalapaikka työelämään ja vakuutusalan tehtäviin. Toimipaikkamme sijaitsee Espoossa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Lue artikkeleista, millaista yrityksessä on työskennellä:

Jokapaikanhöylänä POP Vakuutuksessa

Kiirettä pitää, mutta tykkään työstäni

Asiakaskohtaaminen, joka jäi mieleen

 

Katso avoimet kesätyöpaikat osoitteesta suomenvahinkovakuutus.fi/tyopaikat/

• palveluneuvoja • outbound sales

 

Tutustu tuotteisiimme osoitteessa popvakuutus.fi/

#digivakuutus

Avoimet työpaikat 1 kpl

Lakimies

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Lars Sonckin kaari 12, 02600 ESPOO Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vahinkovakuutus Oy Y-tunnus 2432824-6 Toimiala Vahinkovakuutusyhtiöt

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Suomen Vahinkovakuutus Oy on yhtiö, jonka päätoimiala on vahinkovakuutusyhtiöt. Kotipaikka yrityksellä on Espoo ja käyntiosoite Lars Sonckin kaari 12, 02600 ESPOO. Suomen Vahinkovakuutus Oy käyttää y-tunnusta 2432824-6. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.suomenvahinkovakuutus.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 1 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.