Banner Studentwork

Miten Studentwork sai alkunsa

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas Geisler ja Tomas Valkama, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Alun perin Studentworkin tarkoituksena oli työllistää perustajien lisäksi myös muita opiskelijoita sekä vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon, ja tätä nykyä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Suomen lisäksi meillä on toimistoja myös muissa Pohjoismaissa.

Mitä Studentwork tekee

Autamme nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelumme kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelumme kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin.

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme ja nuoria osaajia löytämään toisensa. Olemme huomanneet, että yhä useammin onnistunut rekrytointi perustuu henkilökohtaisiin verkostoihin. Teemmekin yhteistyötä pohjoismaisten korkeakoulujen kanssa ja olemme luoneet laajat verkostot koulutettuihin nuoriin. Kutsumme heitä nuoriksi osaajiksi ja tunnemme heidät. 

Keitä nuoret osaajat ovat

Nuoret osaajat ovat korkeakouluopiskelijoita sekä vastavalmistuneita. Useimmilla nuorista osaajistamme on 1–5 vuoden työkokemus. Oikea asenne ja tekemisen meininki tekevät henkilöstä meidän silmissämme osaajan: nuoret osaajamme ovat valmiita tarttumaan toimeen, heillä on luovia, uusia ideoita, uusin akateeminen tieto sekä kova tahto päästä näyttämään omat kykynsä. Nuoret osaajat ovat myös tulevaisuuden työelämän huippuosaajia. Luotto-osaajamme kuuluvat Top talent -verkostoomme.

Mihin me uskomme

Toimintaamme ohjaavat vahvat arvot. Omistaudumme työllemme ja teemme työt aina loppuun asti. Näemme vaivaa saadaksemme asiakaslupauksen täytettyä, sillä hyvin tehty työ on meille kunnia-asia. Yrittäjähenki elää yrityksessämme vahvana. Keskitymme ratkaisuihin, mahdollisuuksiin ja onnistumisiin. Kanssamme on helppo työskennellä. Meillä on loistavat työntekijät täynnä intoa ja energiaa ja meillä on oikeasti hauskaa töissä. Otamme vastuuta ja pidämme sanamme. Näihin arvoihimme uskomme.

 

Lue lisää: Studentwork: Meille töihin

 

Avoimet työpaikat 35 kpl

C# -ohjelmoija terveydenhuollon järjestelmien tuotekehitykseen

Commit Oy co Studentwork

Espoo

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Projektipäällikkö

Studentwork

Oulu

Projektipäällikkö, Relacom

Studentwork

Vantaa

Account Manager

Studentwork

Oulu

Vientikoordinaatori

Studentwork

Vantaa

Koodaustaitoinen projektipäällikkö asiakastyöskentelyyn

Studentwork

Tampere

Verkkoasentaja Tampereen alueelle

Studentwork

Tampere

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

Lähituki, Elisa Appelsiini

Studentwork

Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Runeberginkatu 5 B, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Studentwork on yhtiö, jonka päätoimiala on työvoiman vuokraus. Vuonna 2014 Studentwork työllisti 13 henkilöä ja sen liikevaihto oli 1,5 milj. euroa. Vuonna 2013 liikevaihto oli 8,7 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -83%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli 204000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Runeberginkatu 5 B, 00100 HELSINKI. Studentwork käyttää y-tunnusta 1937763-3. Yrityksellä on tällä hetkellä 35 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.