Banner staffpoint

Voit luottaa meihin työurasi kaikissa vaiheissa: järjestämme sinulle töitä joustavasti elämäntilanteesi mukaan, oletpa sitten vasta aloittelemassa uraasi tai jo vanha konkari. Rekrytointi voi olla yhden askeleen päässä – odotamme työhakemustasi!

Taustastasi riippumatta meillä on työmahdollisuuksia juuri sinulle! Tarjoamme monipuolisia töitä 12 eri toimialalla sadoissa erityyppisissä yrityksissä. Tämä tarkoittaa, että pääset halutessasi tutustumaan useisiin asiakasyrityksiimme ja uusiin kollegoihin. Työt voit sovittaa joustavasti omaan elämäntilanteeseesi. Asiakkaamme tarjoavat kauttamme jatkuvasti satoja työpaikkoja eri puolilla Suomea ja vuosittain työllistämme noin 15 000 eri alojen osaajaa. Tule sinäkin mukaan! Toteutetaan yhdessä uraunelmasi!

Pitkän rekrytointikokemuksen omaavina olemme rekrytoinnin rautaisia ammattilaisia. Yksikään toimiala ei ole samanlainen – teollisuuden ja kaupan alan yritykset toimivat aivan eri toimintaympäristöissä ja kohtaavat erilaisia henkilöstöhaasteita. Siksi rekrytointimme toimii aina toimialalähtöisesti, ja monella on omakohtaista työkokemusta edustamastaan toimialasta. Yli 20 vuoden kokemuksella voimme todeta, että rekrytointiprosessi ja hakijat haasteineen ja mahdollisuuksineen ovat tulleet meille tutuiksi. Osaamme yhdistää tekijät ja asiakasyritykset.

Töitä sinun elämäntilanteesi mukaan

Henkilöstövuokraus sopii erilaisiin elämäntilanteisiin: me autamme sinua rekrytoinnissa, olipa haaveissasi sitten kokoaikainen työ tai osa-aikatyön ja perhe-elämän yhdistäminen. Sinä päätät, kuinka paljon teet töitä ja mitä tehtäviä otat vastaan. Entistä useammin vuokratyö on myös polku vakituiseen työsuhteeseen.

Henkilöstövuokrauksen lisäksi rekrytoimme tekijöitä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Tehtävät voivat olla suorittavaa tasoa, mutta usein osaajia haetaan myös asiantuntija- ja päällikkötehtäviin. Näin on usein etenkin StaffPoint Executiven osalta. Huomaathan, etteivät kaikki työtehtävät tule aina julkiseen hakuun. Kannattaa siis jättää hakemus, vaikka et juuri nyt olisikaan etsimässä uusia haasteita.

Avoimet työpaikat 197 kpl

Ravintolatyöntekijä, Helsinki

StaffPoint

Espoo

Tarjoilija, La Famiglia, Helsinki, KESÄTYÖ

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija, Virgin Oil Co Helsinki, KESÄTYÖ

StaffPoint

Helsinki

Vuoropäällikkö, La Famiglia Kylä-ravintolat, Helsinki

StaffPoint

Helsinki

Aulavartija, Tammisaari

StaffPoint

10600 - Raasepori

Vuoropäällikkö, Kappeli Helsinki, KESÄTYÖ

StaffPoint

Helsinki

Astiahuoltaja/Dishwasher, Pääkaupunkiseutu

StaffPoint

Espoo

Tarjoilija, Chicos`s Ravintolat, Pääkaupunkiseutu

StaffPoint

Espoo

Henkilöstöravintolakokki, pääkaupunkiseutu

StaffPoint

Espoo

Vuoropäällikkö, Raffaello, Helsinki, KESÄTYÖ

StaffPoint

Helsinki

Vuoropäällikkö, Coffee House, Järvenpää

StaffPoint

Järvenpää

Tarjoilja, Ravintola Kappeli Helsinki, KESÄTYÖ

StaffPoint

Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


StaffPoint Oy on yhtiö, jonka päätoimiala on työvoiman vuokraus. Vuonna 2014 StaffPoint Oy työllisti 12 364 henkilöä ja sen liikevaihto oli 112,2 milj. euroa. Vuonna 2013 liikevaihto oli 75,7 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +48%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli 1,0 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI. Staffpoint Oy käyttää y-tunnusta 1741050-8. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.staffpoint.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 197 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.