Banner R-kioski Oy

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan.

 

Kauppiaaksi

Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, hae Ärrälle kauppiaaksi! Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä. Hallitset kaupalliset perustiedot ja taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittäjyyteen tarvittavan rahoituksen.

Katso avoimet paikat »

Myyjäksi

Oletko luonteeltasi avoin ja myyntihenkinen? Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemustasi tai haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Nautit asiakaspalvelusta ja sinulla pysyvät langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. R-kioskissa työaikasi joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meillä voit työskennellä kokoaikaisena, osa-aikaisena tai keikkatyöntekijänä.

Katso avoimet paikat »

Tukiorganisaatioon

R-kioski Oy:n tukiorganisaatiossa Vantaan Koivuvaarassa työskentelee yli 120 ammattilaista. Jos haluat yhdeksi heistä, katso avoimet paikkamme.

Katso avoimet paikat »

Avoimet työpaikat 101 kpl

R-kauppias, ORIVESI

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Orivesi

R-kauppias, UUSIKAARLEPYY

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Uusikaarlepyy

Kioskimyyjä, PUOLANKA, keikkatyö

Myyjäksi / co R-Kioski

Puolanka

Kioskimyyjä, HELSINKI, Iso-Roba, osa-aikainen 20-30 h/vko ja kesätyö

Myyjäksi / co R-Kioski

Helsinki

Kioskimyyjä, SONKAJÄRVI, osa-aikainen

Myyjäksi / co R-Kioski

Sonkajärvi

R-kauppias, YLÖJÄRVI, LIIKEKULMAT

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Ylöjärvi

Kioskimyyjä, Pielavesi, Osa-aikainen, määräaikainen 20h/vko myyjä

Myyjäksi / co R-Kioski

Pielavesi

R-kauppias, JALASJÄRVI

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Jalasjärvi

Kioskimyyjä, KOKKOLA, keikkatyö

Myyjäksi / co R-Kioski

Kokkola

R-kauppias, NAANTALI

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Naantali

Kioskimyyjä, ORIMATTILA KESKUS, Osa-aikainen 20 h/vko

Myyjäksi / co R-Kioski

Orimattila

Kioskimyyjä, LAHTI, Jalkaranta, osa-aikainen 30 h/vko

Myyjäksi / co R-Kioski

Lahti

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

208 500 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

9 660 000 € 16 %

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


R-kioski Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²). Vuonna 2015 yrityksen R-kioski Oy liikevaihto oli 208,5 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 305,5 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -32%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 9,7 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Vantaa ja käyntiosoite Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA. R-Kioski Oy käyttää y-tunnusta 2404400-8. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.r-kioski.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 101 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.