Banner r-kioski

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan.

 

Kauppiaaksi

Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, hae Ärrälle kauppiaaksi! Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä. Hallitset kaupalliset perustiedot ja taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittäjyyteen tarvittavan rahoituksen.

Katso avoimet paikat »

Myyjäksi

Oletko luonteeltasi avoin ja myyntihenkinen? Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemustasi tai haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Nautit asiakaspalvelusta ja sinulla pysyvät langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. R-kioskissa työaikasi joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meillä voit työskennellä kokoaikaisena, osa-aikaisena tai keikkatyöntekijänä.

Katso avoimet paikat »

Tukiorganisaatioon

R-kioski Oy:n tukiorganisaatiossa Vantaan Koivuvaarassa työskentelee yli 120 ammattilaista. Jos haluat yhdeksi heistä, katso avoimet paikkamme.

Katso avoimet paikat »

Avoimet työpaikat 94 kpl

Kioskimyyjä, LAITILA, reserviläinen ja lomittaja

Myyjäksi / co R-Kioski

Laitila

Kioskimyyjä, KUHMOINEN

Keski-Suomi / co R-Kioski

Kuhmoinen

R-kauppias, HARTOLA

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Hartola

R-kauppias, KOTKA

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Kotka

R-kauppias, HAMINA

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Hamina

R-kauppias, KUHMOINEN

Kauppiaaksi / co R-Kioski

Kuhmoinen

Kioskimyyjä, KUOPIO, Linja-autoasema ja Tullinkulma, 37,50 h/vko

Myyjäksi / co R-Kioski

Kuopio

Kioskimyyjä, HELSINKI, Yliopistonkatu, osa-aik ja määrä-aik. 25 h/vko

Myyjäksi / co R-Kioski

Helsinki

Kioskimyyjä, VANTAA, Kivistö, kokoaikainen 37,50 h/vko ja osa-aikainen

Myyjäksi / co R-Kioski

Vantaa

Kioskimyyjä, HELSINKI, Puotila osa-aikainen 15 h/vko

Myyjäksi / co R-Kioski

Helsinki

Kioskimyyjä, PIELAVESI ja SIILINJÄRVI ja LAPINLAHTI, reserviläinen

Myyjäksi / co R-Kioski

Pielavesi

Kioskimyyjä, HELSINKI, Herttoniemi metro, kokoaikainen 37,50 h/vko

Myyjäksi / co R-Kioski

Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi R-kioski Oy Y-tunnus 2404400-8 Toimiala Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²) Rinnakkaistoiminimet Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

208 500 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

9 660 000 € 16 %

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


R-kioski Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on elintarvike-, makeis- ym. kioskit (enintään 100 m²). Vuonna 2015 yrityksen R-kioski Oy liikevaihto oli 208,5 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 305,5 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -32%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 9,7 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Vantaa ja käyntiosoite Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA. R-Kioski Oy käyttää y-tunnusta 2404400-8. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Marmorivideo, Kotikatsomo, R-mielihyvämyymälä, Veikkausrasti, Hyvä Veto -pelaamisen maailma, Rautakirja, Hallahepe. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.r-kioski.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 94 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.