Banner Nortal

 

Nortal

Nortal on monikansallinen strateginen muutos- ja teknologiayritys. Tehtävämme on luoda yhteiskunnallista muutosta teknologisten ratkaisujen avulla. Toimimme sekä yksityisen puolen että julkisen puolen yritysten ja instituutioiden kanssa ja talostamme löytyy asiantuntijoita IT-arkkitehdeistä valtiosihteereihin. Uskomme läpinäkyvyyteen, pitkäkestoisiin suhteisiin ja että työllä pitää olla merkitystä. Pääkonttorimme sijaitsee Tallinnassa, Virossa ja olemme johtaneet teknologista innovointia Suomessa jo vuodesta 1985. Nortalilla on 445 asiakasta 22 maassa, 1120 toteutettua projektia, 600 työntekijää 10 maassa ja 45 MEUR liikevaihto.

Millaista on työ Nortalilla?

Otamme asiaksemme sen, että ihmisjoukon sijasta olemme yhteisö, jotta voimme luonnollisesti tutustua ja oppia toisiltamme. Kulttuurimme perustuu ihmisiin, heidän hyvinvointiinsa ja keskinäiseen luottamukseen. Luottamus tarkoittaa sitä, että asiat hoidetaan kuten sovittu, ja työtä voi tehdä vapaasti omalla tyylillään ja rytmillään, kunhan kaikki on avointa ja asiakkaan etu on huomioitu. Sillä tavalla kukin on tyytyväinen ja kaikki voittavat.

Tarjoamme urapolun, joka perustuu jatkuvaan kehitykseen, jokapäiväiseen oppimiseen ja taitojen ja kokemuksien kartuttamiseen monissa toimipisteissä. Kansainväliset tehtävät ovat mahdollisia, ja projektimme ulottuvat monimiljoonaisista valtiollisista projekteista käteviin sovelluksiin pienemmille yrityksille. Palkkiot ja edut ovat linjassa sen kanssa, kuinka hyvin etenet omia tavoitteitasi kohti. Tärkeintä meille on yhteiskunnallisen vaikutuksen aikaansaaminen ja tulevaisuuteen katsominen työssämme. Asiakkaillemme tarjotut palvelut ovat lopulta sen sujuvoittamista ja edistämistä miten ihmiset elävät ja työskentelevät – saumattoman yhteiskunnan rakentamista.

Tutustu Nortalin kulttuuriin: Ihmiset ja itseohjautuvuus yrityskulttuurin keskiössä: "Suuriakin päätöksiä tehdään itsenäisesti"

Lue lisää myös artikkelista Sosiaali- ja terveydenhuoltoala kaipaa ajattelutavan muutosta - Onko tässä alan tulevaisuus?

Avoimet työpaikat 13 kpl

PHP developer

Nortal

lithuania

Quality Assurance Specialist

Nortal

estonia

Lead Architect

Nortal

Helsinki

Quality Assurance Specialist

Nortal

lithuania

Talent Acquisition Consultant

Nortal

estonia

Mobile Developer

Nortal

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

.NET Developer

Nortal

lithuania

Talent Acquisition Consultant

Nortal

Helsinki

Test Automation Specialist

Nortal

estonia

Lead Analyst

Nortal

estonia

.NET developer

Nortal

estonia

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Mikonkatu 15, 00100 HELSINKI Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Nortal Y-tunnus 0728135-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet 3C Automation, 3C Technology, 3C Systems, 3C Data, 3C Industry, 3C Software Professionals, CCC Software Professionals, Companu M Software, 3C Mobile, 3C Product Business Fund, 3C Business Services, Suomen 3C, CCC Creating Customer Capabilities

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

17 246 666 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

1 558 294 € 154 %

Henkilöstö

145 -12

Liikevoitto-%

9 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Nortal on yhtiö, jonka päätoimiala on ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus. Vuonna 2014 Nortal työllisti 145 henkilöä ja sen liikevaihto oli 17,2 milj. euroa. Vuonna 2013 liikevaihto oli 18,4 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -6%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli 1,6 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Oulu ja käyntiosoite Mikonkatu 15, 00100 HELSINKI. Nortal käyttää y-tunnusta 0728135-1. Rinnakkaistoiminiminä käytetään 3C Automation, 3C Technology, 3C Systems, 3C Data, 3C Industry, 3C Software Professionals, CCC Software Professionals, Companu M Software, 3C Mobile, 3C Product Business Fund, 3C Business Services, Suomen 3C, CCC Creating Customer Capabilities. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.nortal.com. Yrityksellä on tällä hetkellä 13 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.