Banner Mercuri Urval

Tietoa yrityksestä:

Mercuri Urval on maailmanlaajuisesti toimiva konsulttiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä, korkeatasoisia henkilöstöratkaisuja. Autamme asiakkaitamme Suomessa ja kansainvälisesti strategioiden menestyksellisessä toteutuksessa varmistamalla, että oikeat johtamis- ja henkilöresurssit tunnistetaan ja sijoitetaan oikeisiin tehtäviin, oikeaan aikaan. Ratkaisumme kattavat johdon suorahakuun, osaamistarpeiden analysointiin, henkilöstön arviointiin, kehittämiseen, rekrytointiin sekä uudelleensijoitukseen liittyvät palvelut. Lisätietoa palveluistamme löydät täältä.

Mercuri Urval työnhakijan silmin:

Mercuri Urvalin suhdetta työnhakijoihin kuvaa parhaiten sana -arvostus. Rekrytointi- ja valintaprosessin tarkoituksena on saattaa kaksi toisilleen sopivaa osapuolta yhteen: organisaatio, joka etsii tietynlaista osaajaa tai tulevaisuuden lupausta hoitamaan avoinna olevaa tehtävää – ja toisaalta yksilö, joka etsii organisaatiota, jossa voisi parhaiten hyödyntää ja kehittää omia kykyjään. Parhaimmillaan rekrytointiprosessissa korostuu molemminpuolinen arvostus, jolla varmistetaan että kaikki osapuolet selkeästi hyötyvät tehdystä päätöksestä. Ajan mittaan Mercuri Urvalin tavoitteena on varmistaa, että valittu hakija sopeutuu organisaatioon ja kehittyy uudessa tehtävässään. Kokemuksemme mukaan jokaisen – parhaitenkin onnistuvan – henkilön suoriutumista voidaan parantaa. Haastatteluissa kunnioitamme ja suojelemme jokaisen haastateltavan henkilökohtaista ja ammatillista yksityisyyttä. Samoin toimimme myös asiakkaitamme koskevan arkaluontoisen tiedon suhteen. Toivomme vilpittömästi että jokainen hakija – lopputuloksesta riippumatta – saa arvokasta kokemusta ja näkemyksen omista vahvuuksistaan, kehittämisalueistaan ja tulevaisuuden uramahdollisuuksistaan.

CV-pankki ja some:

Perinteisen ilmoitusrekrytoinnin lisäksi kontaktoimme myös suoraan potentiaalisia kandidaatteja. Käytä viisi minuuttia CV:si tallentamiseen tietokantaamme ja paranna mahdollisuuksiasi löytää uusi työpaikka. Seuraa meitä myös Twitterissä, LinkedInissä tai Blogiamme.

Avoimet työpaikat 23 kpl

TOIMINNANJOHTAJA

Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL ry / co Mercuri Urval

Helsinki

Business Development Manager Australia & New Zealand

Mercuri Urval

singapore

Head of Product Strategy, Power Plant Products

Vestas Wind Systems / co Mercuri Urval

Denmark

Head of Sales - Asia South

Company Confidential / co Mercuri Urval

singapore

HENKILÖSTÖN KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJA

Senaatti-kiinteistöt / co Mercuri Urval

Helsinki

FINANCIAL MANAGER

Fonecta / co Mercuri Urval

Helsinki

KUNNANJOHTAJA

Asikkalan kunta / co Mercuri Urval

Asikkala

EXECUTIVE, DIGITAL TRANSFORMATION & GROWTH

Idean Enterprises Oy / co Mercuri Urval

Helsinki

Senior Software Engineer

Basware / co Mercuri Urval

Tampere

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJA

Taminco Finland Oy / co Mercuri Urval

Oulu

Manager Product Safety Europe (m/f) - SAP EHS

Anonymous / co Mercuri Urval

KIINTEISTÖPALVELUPÄÄLLIKKÖ

A-Kruunu Oy / co Mercuri Urval

Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite MANNERHEIMINTIE 15 A, 00260 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Mercuri Urval on yhtiö, jonka päätoimiala on muut henkilöstön hankintapalvelut. Vuonna 2014 Mercuri Urval työllisti 52 henkilöä ja sen liikevaihto oli 7,9 milj. euroa. Vuonna 2013 liikevaihto oli 7,3 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +8%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli 140000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite MANNERHEIMINTIE 15 A, 00260 HELSINKI. Mercuri Urval käyttää y-tunnusta 0732224-8. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa www.mercuriurval.com. Yrityksellä on tällä hetkellä 23 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.