Banner mercuri urval

Tietoa yrityksestä:

Mercuri Urval on maailmanlaajuisesti toimiva konsulttiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä, korkeatasoisia henkilöstöratkaisuja. Autamme asiakkaitamme Suomessa ja kansainvälisesti strategioiden menestyksellisessä toteutuksessa varmistamalla, että oikeat johtamis- ja henkilöresurssit tunnistetaan ja sijoitetaan oikeisiin tehtäviin, oikeaan aikaan. Ratkaisumme kattavat johdon suorahakuun, osaamistarpeiden analysointiin, henkilöstön arviointiin, kehittämiseen, rekrytointiin sekä uudelleensijoitukseen liittyvät palvelut. Lisätietoa palveluistamme löydät täältä.

Mercuri Urval työnhakijan silmin:

Mercuri Urvalin suhdetta työnhakijoihin kuvaa parhaiten sana -arvostus. Rekrytointi- ja valintaprosessin tarkoituksena on saattaa kaksi toisilleen sopivaa osapuolta yhteen: organisaatio, joka etsii tietynlaista osaajaa tai tulevaisuuden lupausta hoitamaan avoinna olevaa tehtävää – ja toisaalta yksilö, joka etsii organisaatiota, jossa voisi parhaiten hyödyntää ja kehittää omia kykyjään. Parhaimmillaan rekrytointiprosessissa korostuu molemminpuolinen arvostus, jolla varmistetaan että kaikki osapuolet selkeästi hyötyvät tehdystä päätöksestä. Ajan mittaan Mercuri Urvalin tavoitteena on varmistaa, että valittu hakija sopeutuu organisaatioon ja kehittyy uudessa tehtävässään. Kokemuksemme mukaan jokaisen – parhaitenkin onnistuvan – henkilön suoriutumista voidaan parantaa. Haastatteluissa kunnioitamme ja suojelemme jokaisen haastateltavan henkilökohtaista ja ammatillista yksityisyyttä. Samoin toimimme myös asiakkaitamme koskevan arkaluontoisen tiedon suhteen. Toivomme vilpittömästi että jokainen hakija – lopputuloksesta riippumatta – saa arvokasta kokemusta ja näkemyksen omista vahvuuksistaan, kehittämisalueistaan ja tulevaisuuden uramahdollisuuksistaan.

CV-pankki ja some:

Perinteisen ilmoitusrekrytoinnin lisäksi kontaktoimme myös suoraan potentiaalisia kandidaatteja. Käytä viisi minuuttia CV:si tallentamiseen tietokantaamme ja paranna mahdollisuuksiasi löytää uusi työpaikka. Seuraa meitä myös Twitterissä, LinkedInissä tai Blogiamme.

Avoimet työpaikat 30 kpl

SALES ENGINEER

Teknikum / co Mercuri Urval

Sastamala

PRODUCT DATA MANAGER

Paroc / co Mercuri Urval

Helsinki

Manager, Electrical Engineering

Anonyymi yritys / co Mercuri Urval

Vantaa

SALES DIRECTOR

Teknikum / co Mercuri Urval

Sastamala

HENKILÖSTÖJOHTAJA

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy / co Mercuri Urval

Vantaa

YRITYSANALYYTIKKO / ACCOUNT MANAGER

Tryg Garanti / co Mercuri Urval

Helsinki

TALOUSPÄÄLLIKKÖ / FINANCE MANAGER

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy / co Mercuri Urval

Espoo

ICT-projektipäällikkö

Suomen Lääkevarmennus Oy / co Mercuri Urval

Helsinki

SALES MANAGER

Tunstall Oy / co Mercuri Urval

SIJOITUSPÄÄLLIKKÖ

Liedon Säästöpankki / co Mercuri Urval

Turku

SALES SUPPORT MANAGER

KOMPAN Suomi Oy / co Mercuri Urval

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Fagerhult Oy / co Mercuri Urval

Keski-Suomi

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite MANNERHEIMINTIE 15 A, 00260 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Mercuri Urval on yhtiö, jonka päätoimiala on muut henkilöstön hankintapalvelut. Vuonna 2014 Mercuri Urval työllisti 52 henkilöä ja sen liikevaihto oli 7,9 milj. euroa. Vuonna 2013 liikevaihto oli 7,3 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +8%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli 140000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite MANNERHEIMINTIE 15 A, 00260 HELSINKI. Mercuri Urval käyttää y-tunnusta 0732224-8. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa www.mercuriurval.com. Yrityksellä on tällä hetkellä 30 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.