Banner lidl suomi

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomen 10 ensimmäistä Lidl-myymälää avattiin vuonna 2002, ja vuonna 2016 lähes 150 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään. Tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa ja Laukaassa sijaitsevista jakelukeskuksista. Lidlin hallintoa hoidetaan jakelukeskuksista, Vantaalla sijaitsevasta pääkonttorista sekä kiinteistötoimistoista Espoosta ja Laukaasta.

Lidliläiset

Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossamme työskentelee yli 5 000 henkilöä. Lidliläisiä työskentelee myymälöissä, jakelukeskuksissa, pääkonttorin osastoilla ja kiinteistötoimistoissa. Lidl tarjoaa työtä erilaisille ihmisille: kaikille koulutustaustoille on tarvetta. Lidl-tiimissä on mutkaton ilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki. Tärkein tavoitteemme on, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja sen eteen teemme yhdessä töitä.

Lidl työpaikkana

Me Lidlillä ymmärrämme, että ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein resurssimme ja että työntekijöidemme viihtyvyys ja sitoutuminen ovat menestyksemme kulmakiviä. Siksi panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja pidämme tärkeänä osaamisen kehittämistä.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä osaamistasi vastaavaa työtä ja haastaa itseäsi ammatillisesti, työniloa kokien ja työn tuloksista nauttien. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja liity menestyvään joukkoomme!

Etsitkö töitä kaupan alalta? Tutustu myyjän työhön Lidlillä: 5 syytä miksi myyjän työ on paras ensimmäinen työpaikka

 

Avoimet työpaikat 90 kpl

Kesätyö, myyjä, Kemijärvi

Lidl Suomi ky

Kemijärvi

Kesätyö, myyjä, Pieksämäki

Lidl Suomi ky

Pieksämäki

Kesätyö, myyjä, Lappeenranta-Mustola

Lidl Suomi ky

Lappeenranta

Kesätyö, myyjä, Jyväskylä-Jyskä

Lidl Suomi ky

Jyväskylä

Kesätyö, myyjä, Raahe

Lidl Suomi ky

Raahe

Kesätyö, myyjä, Närpiö

Lidl Suomi ky

Närpiö

Kesätyö, myyjä, Ulvila

Lidl Suomi ky

Ulvila

Kesätyö, myyjä, Laukaa

Lidl Suomi ky

Laukaa

Kesätyö, myyjä, Tampere-Lielahti

Lidl Suomi ky

Tampere

Kesätyö, myyjä, Tornio

Lidl Suomi ky

Tornio

Kesätyö, myyjä, Lieksa

Lidl Suomi ky

Lieksa

Kesätyö, myyjä, Pirkkala

Lidl Suomi ky

Pirkkala

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Vanha Kaarelantie 33, 01610 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Lidl Suomi Ky Y-tunnus 1615779-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Kotipaikka yrityksellä on Vantaa ja käyntiosoite Vanha Kaarelantie 33, 01610 Vantaa. Lidl Suomi Ky käyttää y-tunnusta 1615779-0. Yrityksellä on tällä hetkellä 90 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.