Banner kovanen yhtiöt

Oletko asiakaspalvelija, joka arvostaa hyvää palvelua, tiimihenkeä ja tehokasta työntekoa?

Kovanen tarjoaa työnantajana mielenkiintoisen näköalapaikan henkilökuljetusalan brändiyrityksessä, joka kehittää toimintojaan jatkuvasti. Niin ajoneuvokalusto, työskentelyolosuhteet kuin toimintatavat tarjoavat työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet mielekkääseen työntekoon ja työssä kehittymiseen.

Toimistomme on auki 24h, joten työ tarjoaa vaihtuvia tilanteita vuoden jokaisena päivänä. Kovasen oma tilauspalvelukeskus ja ULA palvelevat tuomalla lisäajoja, luomalla turvallisuutta sekä tarjoamalla tukea ongelmatilanteissa. Kovasen vakioasiakkaat ja monipuoliset erikoisajot lisäävät mielekkyyttä työntekoon. 

Suurena jatkuvasti kehittyvänä henkilökuljetustalona pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme eri tehtävissä uralla etenemistä oman talon sisällä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme lukuisia työsuhde-etuja, mm. yritysliikunta, työterveyshuolto, urheilu- ja kultuurikerho sekä mahdollisuus työsuhdeautoon ja -asuntoon.

Brändimme mukainen henkilöstö, yhteinen moderni toimistomme hyvällä sijainnilla, oma tilauspalvelukeskus sekä säännölliset koulutukset ja tapahtumat ovat luoneet Kovasen hyvän yhteishengen ja ilmapiirin.

Lue lisää työstä käytännössä: "Mustissa autoissa vitsaillaan ja puhutaan syvällisiä - Nämä kuljettajat tuntevat Helsingin".

Tutustu 5 murrettuun myyttiin: Kuljetusalan 5 myyttiä - Lue faktat työstä Kovasella

Oletko kiinnostunut kuljettajan tehtävistä ja viihdyt auton ratissa, asiakaspalvelutehtävissä ja haluat olla osana laadukasta brändiämme? Tutustu Kovaseen »

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

 

Avoimet työpaikat 2 kpl

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Elimäenkatu 17-19, 00510 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Kovanen Yhtiöt Oy Y-tunnus 2347092-9 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

18 226 472 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

433 985 € -36 %

Henkilöstö

12 5

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Kovanen Yhtiöt Oy on yhtiö, jonka päätoimiala on tieliikenteen tavarankuljetus. Vuonna 2015 Kovanen Yhtiöt Oy työllisti 12 henkilöä ja sen liikevaihto oli 18,2 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 18,6 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -2%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 433985,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Elimäenkatu 17-19, 00510 HELSINKI. Kovanen Yhtiöt Oy käyttää y-tunnusta 2347092-9. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.kovanen.com. Yrityksellä on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.