Banner helsingin kaupunki

 

Työsi tekee Helsingistä hyvän paikan elää

Helsingin kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä sekä työuran alussa oleville että kokeneille asiantuntijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Työt kaupungilla ovat monipuolisia ja yhteiskunnallisesti tärkeitä. Huolehdimme kaupunkilaisten hyvinvoinnista, palveluista, arjen toimivuudesta ja kaupunkimme kehittymisestä. 

Helsingin kaupungilla työskentelee noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa  31 virastossa ja liikelaitoksessa.

Kaupungin vastuulla on laajoja toimialoja. Kaupungissa tuotetaan sosiaali-, terveys-, opetus- ja varhaiskasvatuspalveluja. Kaupunki huolehtii kaavoituksesta, rakentamisesta, alueiden kunnossapidosta, liikennesuunnittelusta, kiinteistöasioista, asuntotuotannosta, julkisesta liikenteestä ja ympäristöstä. Kaupunki tarjoaa kulttuuri-, liikunta-, musiikki-, kirjasto-, museo-, taide-, aikuisopiskelu- ja nuorisopalveluja.  Työterveys Helsinki tarjoaa kaupungin henkilöstölle työterveyspalvelut. Pelastuslaitos huolehtii palo- ja pelastustehtävistä ja Korkeasaaren eläintarha muun muassa uhanalaisten eläinlajien säilyttämisestä. 

Kaupungilla on noin 1 700 tehtävänimikettä. Kaupungin palveluksessa työskentelee muun muassa insinöörejä, lääkäreitä, biologeja, juristeja ja eri alojen suunnittelijoita. Yleisimpiä ammatteja ovat sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammatit.

Helsingin kaupungin suuri koko ja toimialojen laajuus tarjoavat henkilöstölle monipuolisia, mielenkiintoisia ja yhteiskunnallisesti merkittäviä työtehtäviä, hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja kehittymiseen, ammattitaitoiset työkaverit, työaikajoustot sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lue lisää meistä ja katso kaikki avoimet tehtävämme osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Seuraa meitä somessa:

Facebook      Twitter      LinkedIn      Youtube      Instagram

Avoimet työpaikat 300 kpl

Sosiaalityöntekijä

Helsingin kaupunki

00250 - Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

00170 - Helsinki

Ruokapalveluvastaava

Helsingin kaupunki

00700 - Helsinki

Ruokapalveluvastaava

Helsingin kaupunki

00900 - Helsinki

Sairaanhoitaja

Helsingin kaupunki

00260 - Helsinki

Hankinta-asiantuntija

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Terveydenhoitaja

Helsingin kaupunki

00250 - Helsinki

Perushoitaja (2 tehtävää)

Helsingin kaupunki

00700 - Helsinki

Lakimies

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Sosiaalityöntekijä

Helsingin kaupunki

00790 - Helsinki

Kokki

Helsingin kaupunki

00670 - Helsinki

Ruokapalvelutyöntekijä

Helsingin kaupunki

00790 - Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki. Helsingin Kaupunki käyttää y-tunnusta 0201256-6. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 300 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.