Banner Fonecta

Fonecta on paikallisen tiedon asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita monikanavaisesti. Fonectan palvelut kattavat hakukonemarkkinoinnin, asiakkuusmarkkinoinnin, digitaalisen suoramarkkinoinnin ja hakumediat.

Töissä Fonectalla

Fonectalla töitä tekee laaja kirjo huippuosaajia ja asiantuntijoita niin IT:stä avainasiakaspäälliköihin kuin web-suunnittelijoista asiakaspalvelijoihinkin. Fonecta onkin ketterästi kehittyvä työpaikka monipuolisille erikoisosaajille ja hedelmällinen työyhteisö, jossa erilaisia työelämän polkuja arvostetaan.

Fonectalla yhdistyvät uniikilla tavalla moderni innovatiivisuus ja vahva tieto. Täällä niin persoonaasi kuin näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan, ja saat muokata tehtävästäsi näköisesi. Fonecta on luotettava kumppani, jonka kanssa innostua, onnistua ja voittaa haasteita yhdessä.

Kehittyminen on Fonectalla avainasemassa jokaisessa tehtävässä. Kasvuasi tuetaan yksilöllisesti ja siihen kannustetaan monin keinoin. Saat mahdollisuudet menestyä ja edetä urallasi.

Myös työntekijöidemme hyvinvointi ja terveys ovat meille tärkeä asia. Jotta iloinen mieli ja hyvä kunto pysyisivät yllä tarjoamme fonectalaisille kattavan työterveydenhoidon lisäksi alennuksia ja etuuksia vapaa-ajan puuhiin. Haluamme tarjota avoimen, välittävän ja joustavan työympäristön, jossa motivoidut ja yllät parhaimpaan suoritukseesi.

Lue lisää fonectalaisista artikkelista: Fonectan tiimissä kaveria autetaan - "Onnistumiset ruokkivat onnistumisia"

Haluatko tietää, millaista B2B-myyntityö on Fonectalla? Tutustu: B2B-myyntityö haastaa ja palkitsee - "Tämä on fiilislaji"

Katso myös: 5 vinkkiä työnhakuun Fonectan rekrytoijalta

Avoimet työpaikat 5 kpl

Account Director

Fonecta

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

Avoin hakemus

Fonecta

Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Televisiokatu 4, 00240 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Fonecta Y-tunnus 1755007-6 Toimiala Hakemistojen ja postituslistojen julkaiseminen

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

128 799 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

11 885 000 € -45 %

Liikevoitto-%

9 % -44 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Fonecta on yhtiö, jonka päätoimiala on hakemistojen ja postituslistojen julkaiseminen. Vuonna 2015 yrityksen Fonecta liikevaihto oli 128,8 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 138,0 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -7%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 11,9 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Televisiokatu 4, 00240 HELSINKI. Fonecta käyttää y-tunnusta 1755007-6. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.fonecta.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 5 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.