Banner Finnair Oyj

We are  Finnair – a team of top professionals from around the world. Established in 1923, we are one of the world’s longest-operating airlines. During our history, we have learned that success requires a clear vision and commitment. We work in a dynamic environment, serving a challenging global market. Finnair is a place where ambitious, competent and motivated people can really make a difference.

 

Lue lisää Finnairista ja yhtiön tarjoamista uramahdollisuuksista

Tiesitkö nämä 9 asiaa matkustamohenkilökunnan työstä?

Oletko haaveillut lentoemännän tai stuertin työstä? Tiedätkö mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin astut lentokoneeseen tai minkälaista on matkustaa työkseen ympäri maailmaa? Nyt sinulla on tilaisuus kurkistaa Finnairin kulissien taakse ja lukea alan ammattilaisten vinkkejä työnhakuun:

Lue artikkeli »

Finnair Flight Academy: Täällä opiskelevat uudet lentoemännät ja stuertit

Ennen lentoemännäksi tai stuertiksi ryhtymistä jokaisella kokelaalla on edessä yli kuukauden intensiivinen koulutusjakso, joka antaa valmiudet työskentelyyn vaativalla ilmailualalla. Duunitori pääsi tutustumaan päivän ajaksi Finnair Flight Academyyn, jossa koulutetaan uudet matkustamotyöntekijät.

Lue artikkeli »

Finnairin työntekijät kertovat: Näin työ matkustamossa on muuttunut vuosien varrella

Kuinka matkustamohenkilökunnan työ on vuosien varrella muuttunut? Mitä mieltä henkilökunta on ilmailutyön muuttumisesta? Duunitori pääsi jututtamaan Finnairin kokenutta matkustamohenkilökuntaa – lue myös, millaisia vinkkejä he antavat pian rekrytoitaville uusille työntekijöille!

Lue artikkeli »

Lentoemäntä ja stuertti hakivat töihin Finnairille: ”Tällainen oli ensimmäinen päiväni”

Tiesitkö, että käynnissä olevien rekrytointien lisäksi Finnair palkkasi vuonna 2015 noin 500 uutta työntekijää? Duunitori tapasi syksyllä 2015 työnsä aloittaneet lentoemännän ja stuertin ja otti selvää minkälaiset tunnelmat heillä oli ensimmäisten työvuorojensa jälkeen:

Lue artikkeli »

 Työpaikkana Finnairin A350 – Tältä näyttää matkustamisen tulevaisuus

Lentoyhtiö Finnair sai A350-konetyypin käyttöönsä ensimmäisenä Euroopassa. Minkälaisia haasteita ja mahdollisuuksia uusi konetyyppi luo matkustamohenkilökunnalle? Miten uudet työntekijät perehdytetään? Duunitori tapasi purserin, joka osallistui A350-koneen ensimmäiselle lennolle:

Lue artikkeli »

Avoimet työpaikat 4 kpl

Training Planner

Finnair

01530 - Vantaa

VP, Operations Process Excellence

Finnair

01530 - Vantaa

Inflight Manager

Finnair

01530 - Vantaa

Engineers (temporary)

Finnair

01530 - Vantaa

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Tietotie 9, 01530 VANTAA Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Finnair Oyj Y-tunnus 0108023-3 Toimiala Säännöllinen lentoliikenne

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 066 400 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

-58 900 000 € 65 %

Henkilöstö

3 475 -79

Liikevoitto-%

-3 % 63 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Finnair Oyj on yhtiö, jonka päätoimiala on säännöllinen lentoliikenne. Vuonna 2015 Finnair Oyj työllisti 3 475 henkilöä ja sen liikevaihto oli 2066,4 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 1972,7 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +5%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli -58,9 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Vantaa ja käyntiosoite Tietotie 9, 01530 VANTAA. Finnair Oyj käyttää y-tunnusta 0108023-3. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.finnair.com. Yrityksellä on tällä hetkellä 4 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.