Banner EY

 

 

Building a better working world
for our people, clients and communities

 

EY on globaali tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin, verotuksen, yritysjärjestelyiden ja liikejuridiikan asiantuntija, jonka juuret juontavat vuoteen 1849. Olemme Suomessa alamme markkinajohtaja ja suosituin työnantaja opiskelijoiden keskuudessa. Pohjoismaissa meitä on 7000 ja Suomessa työskentelemme 22 toimipisteessä 750 ey:läisen voimin.

Tarjoamme opiskelijoille, nuorille asiantuntijoille ja kokeneille ammattilaisille monipuolisia ura- ja oppimismahdollisuuksia. Viime vuonna rekrytoimme Suomessa yli 200 henkeä, joista kaikilla on tärkeä rooli isossa EY-kuvassa.

Mikä tekee EY:n?

 

Työllämme on tarkoitus. Olemme sitoutuneet rakentamaan parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteisöille ympärillämme. Jokainen ey:läinen auttaa työllään vahvistamaan taloutta, yrittäjyyttä ja yritystoimintaa. 

Huipputiimit. Toimimme maarajojen yli huipputiimeissä, joiden osaaminen, näkemyksellisyys ja toimialatuntemus auttavat asiakkaitamme menestymään. Työskentelemme mielenkiintoisimpien toimeksiantojen, asiakkaiden ja ilmiöiden parissa. 

Kansainvälisyys. Asiakkaamme toimivat globaalisti, ja niin mekin. Kansainvälinen verkostomme kattaa 230 000 ey:läistä 152 maassa. Tulemme eri taustoilta, toimialoilta ja maailmankolkista. 

Kehittyminen. Annamme henkilökohtaisen tuen ja työkalut, joiden avulla voit kehittää itseäsi, uraasi ja osaamistasi toivomaasi suuntaan. Tuemme huippuesimiesten, -johtajien ja -osaajien kasvua.   

Yhteisöllisyys. Kannustava ja joustava yrityskulttuuri on hyvinvoivan henkilöstömme A ja O. Arvostamme erilaisuutta ja uskomme, että voit antaa ainutlaatuisen panoksen työyhteisöömme. 

Pilkettä silmäkulmassa. Vaikka teemme ahkerasti töitä, muistamme pitää yhdessä myös hauskaa − sekä työn lomassa että vapaa-ajalla. Hyvä meininki kantaa pitkälle työarjessa. 

Kiinnostuitko?


Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta ey.com/fi. Tervetuloa joukkoomme!

Lue lisää työskentelystä EY:llä Duunitorin artikkeleista:
Kiehtovia projekteja kansainvälisessä työympäristössä - tällaista on konsultin työ EY:llä
Triahlonisti ja konsultti - täällä on mahdollista olla molempia
 

  

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook − Twitter − Instagram − LinkedIn − Yrityselämän 360° -blogi

 

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Alvar Aallon katu 5 C, 00100 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi EY Y-tunnus 2204039-6 Toimiala Tilintarkastuspalvelu Rinnakkaistoiminimet Tilintarkastajien - Ernst & Young, Revisorernas - Ernst & Young, EY Invest, Ernst & Young Oy, Ernst & Young

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

118 042 264 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

7 512 810 € 12 %

Henkilöstö

690 17

Liikevoitto-%

6 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


EY on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on tilintarkastuspalvelu. Vuonna 2015 EY työllisti 690 henkilöä ja sen liikevaihto oli 118,0 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 109,9 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +7%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 7,5 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Alvar Aallon katu 5 C, 00100 HELSINKI. Ey käyttää y-tunnusta 2204039-6. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Tilintarkastajien - Ernst & Young, Revisorernas - Ernst & Young, EY Invest, Ernst & Young Oy, Ernst & Young. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.ey.com/fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.