Banner Elisa Oyj

Elisalla työskentelee yli 4000 ihmistä: muun muassa sovelluskehittäjiä, myyjiä, designereita, analyytikkoja ja liiketoiminnan ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Se tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen.

Elisa työnantajana - 5 syytä tulla Elisalle

1. Työ jolla on tarkoitus

Elisalla kuljet digitalisaation etujoukoissa ja pääset seuraamaan, kuinka uudet digitaaliset palvelut syntyvät. Moni Elisalla työskentelevä pääsee myös auttamaan ihmisiä ihan konkreettisesti.

Elisan toimialalla tapahtuu tällä hetkellä paljon. Digitalisaatio muokkaa kokonaisia toimialoja, esineet liittyvät internetiin, 5G-verkkoja odotetaan. Elisalla jokainen työntekijä pääsee seuraamaan kiinnostavaa murrosvaihetta: me teemme tulevaisuutta.

”Kehitämme välineitä, joilla terveydenhoito saadaan yhä useamman saataville, tuemme innovaatioita, joilla muutetaan maailmaa. Esimerkiksi Elisan IoT-ekosysteemin avulla kehitettyjen palveluiden avulla voidaan tehostaa toimintoja, säästää energiaa sekä mahdollistaa vaikkapa etäsairaanhoitoa ja vanhusten palveluja alueille, joihin niitä ei muuten saataisi.”

Nina Karisalo, ympäristöasiantuntija

2. Vastuu ja vapaus 

Me uskomme, että sinä itse olet työsi paras asiantuntija. Elisalla työskennellään tiimeissä, jotka saavat itse valita, miten työtä tekevät. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

“Minulla on selkeä viitekehys, jonka määrittävät Elisan strategia, liiketoimintasuunnitelma ja tavoitteet. Viitekehyksen sisällä voin toimia hyvin vapaasti. Itsenäisyydelle ja luovuudelle on paljon tilaa.”

Sujit Wings, Business Lead

”Tähän työhön on oltava sisäinen motivaatio. Motivaatiota voi auttaa antamalla vapautta vaikuttaa muun muassa työvälineisiin ja -tapoihin. Kehitämmekin koko ajan työtapojamme. LEAN-ajattelun soveltaminen on tehnyt työstä sekä mielekkäämpää että tehokkaampaa.”

Juha Männikkö, Director of Software Development

3. Mahdollisuus oppia

Elisalla ei pysytä paikoillaan. Toimiala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja me haluamme pysyä kehityksen kärjessä. Elisalla työntekijät pääsevät kehittämään itseään: meillä tarjotaan runsaasti koulutuksia, ja myös työntekijöiden omaehtoista opiskelua tuetaan.

 “Olen iloinen siitä, että olen saanut mahdollisuuden työskennellä kiinnostavien asioiden parissa. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni, onneksi Elisa on työpaikkana hyvin kehitysmyönteinen. Täällä halutaan auttaa ihmisiä uralla eteenpäin.”

Pia Andersin, Business Analyst

4. …ja olla osa isoa murrosta

Elisan toimialalla tapahtuu tällä hetkellä paljon. Digitalisaatio muokkaa kokonaisia toimialoja, esineet liittyvät internetiin, 5G-verkkoja odotetaan. Elisalla jokainen työntekijä pääsee seuraamaan kiinnostavaa murrosvaihetta: me teemme tulevaisuutta.

”Oma alani kehittyy kovaa vauhtia. Näytön tökkäämisestä mennään ehkä kohti puheohjausta tai liikkeellä ohjaamista. Kehityksen ohella meidän on kohdattava myös ihmisten pelot liittyen vaikkapa tekoälyyn. Tai mietittävä, miten suhtaudumme inhimillistyvään robotiikkaan. Nämä ovat mielenkiintoisia kysymyksiä, joita tulemme pohtimaan yhä enemmän lähitulevaisuudessa."

Sanna Shibasaki, Senior Service Designer

5. Joustavat työnteon tavat 

Työ on osa elämää, ja sitä on voitava sovitella oman elämäntilanteen mukaan. Elisalla suuressa osassa tehtäviä on mahdollista tehdä työtä myös muualla kuin toimistolla. Meillä työntekijät tekevät keskimäärin 75 etäpäivää vuodessa, ja virtuaalineuvottelut ovat arkipäivää. 

”Yllätyin vapaasta ja modernista organisaatiokulttuurista. Mahdollisuus etätyöskentelyyn toi paljon joustavuutta vapaa-ajan suhteen. Pystyin esimerkiksi matkustamaan tyttöystäväni luokse Helsinkiin ja työskentelemään sieltä käsin.”

Juuso Vallius, tietoliikenneasiantuntija (kesätöissä Elisalla 2016)

”Työskentelen aamun ensimmäiset tunnit usein etänä. Teen noin viidesosan työstäni muualla kuin konttorilla. Naurankin usein, että käsilaukkuni on yhtä kuin toimistoni.”

Noora Lainio, tarjoomajohtaja

Tutustu tarkemmin Elisan uramahdollisuuksiin.

Lue Duunitorilta, minkälaista on tehdä töitä Elisalla:

Kasista neljään ei sovi kaikille – Tällaisessa työpaikassa huippuosaajat viihtyvät
Näissä töissä vaikutetaan suoraan suomalaisten arkeen

Avoimet työpaikat 6 kpl

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Avoin hakemus

Elisa

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Myyjä

Elisa

Compliance Manager

Elisa

Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Ratavartijankatu 5, 00520 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Elisa Oyj Y-tunnus 0116510-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 368 300 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

278 000 000 € 11 %

Henkilöstö

2 606 4

Liikevoitto-%

20 % 5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Elisa Oyj on yhtiö, jonka päätoimiala on langattoman verkon hallinta ja palvelut. Vuonna 2015 Elisa Oyj työllisti 2 606 henkilöä ja sen liikevaihto oli 1368,3 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 1306,7 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +5%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 278,0 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Ratavartijankatu 5, 00520 HELSINKI. Elisa Oyj käyttää y-tunnusta 0116510-6. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.elisa.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 6 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.