Banner Duunitori

Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia, joka tavoittaa viikoittain yli miljoona suomalaista. Tarjoamme kaikki työpaikat yhdestä palvelusta ja viemme kiinnostavimman työelämäsisällön sosiaaliseen mediaan. Duunitori on kohtauspaikka, jossa sadat tuhannet suomalaiset löytävät itselleen uuden suunnan uralleen ja lukuisat työnantajat työlleen tekijän.

Duunitoria ylläpitää ja kehittää helsinkiläinen 16 hengen on nuorekas ja rento työyhteisö, joka panostaa työssä viihtymiseen ja kannustaa jatkuvaan oppimiseen. Uskomme motivaation työhön syntyvän työn merkityksellisyydestä, itsensä kehittämisestä ja haastamisesta sekä mahdollisuudesta vaikuttaa.

Toimistomme sijaitsee meren äärellä Siltasaaressa, Hakaniemen kupeessa.

Lue lisää työstä Duunitorilla: Duunitorilla saa oppia ja ylittää itsensä – Kurkista meidän arkeemme

Lue Account Managerimme työpäivästä: Jokainen asiakas on uusi mahdollisuus - Päivä Duunitorin Account Managerin matkassa

Lue Marketing Managerimme työpäivästä: Vapaus ideoida ja luoda uutta - Päivä Duunitorin Marketing Managerin matkassa

Avoimet työpaikat 1 kpl

Testipositio

Testifirma

Finland

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Pitkänsillanranta 17, 00530 Helsinki Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Duunitori Y-tunnus 2302391-8 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet Grand Eleven, Skyhood

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

371 000 € 20 %

Liiketoiminnan tulos

-106 000 € 0 %

Henkilöstö

9 3

Liikevoitto-%

-29 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Duunitori on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi. Vuonna 2015 Duunitori työllisti 9 henkilöä ja sen liikevaihto oli 371000,0 euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 308000,0 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +20%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli -106000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Pitkänsillanranta 17, 00530 Helsinki. Duunitori käyttää y-tunnusta 2302391-8. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Grand Eleven, Skyhood. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa https://duunitori.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 1 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.