Banner Caruna

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 200 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti verkkoamme, jotta se toimii mahdollisimman hyvin kaikissa olosuhteissa myös tulevaisuudessa. 

Carunassa työskentelee noin 270 henkilöä ja yhtiö työllistää suoraan yhteensä 2000 työntekijää eri puolilla Suomea. Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia Espoon Leppävaarassa olevaan toimipisteeseemme. Carunan suurimmat toiminnot ovat verkon suunnittelu ja rakennuttaminen, asiakaspalvelu ja verkon käyttö, joissa tarvitaan sähköteknisen osaamisen lisäksi kaupallista ja asiakaspalveluosaamista. Myös IT on keskeisessä roolissa ydinliiketoimintaa tukevien järjestelmien kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Tarjoamme monipuolisia urapolkuja, vahvaa yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuden kasvaa liiketoimintamme mukana. Omajohtamisen toimintamallin mukaisesti kannustamme jokaista työntekijäämme ottamaan vastuuta, tekemään aloitteita ja kehittämään itseään. Haluamme luoda innovatiivisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja oppia uutta.

Lisätietoja: www.caruna.fi

Lue minkälaista Carunalla on tehdä töitä – Hyvää energiaa kotona ja työpaikalla & Näin sähköverkkoja valvotaan Suomessa

 

Avoimet työpaikat 1 kpl

Projektipäällikkö, alueverkko

Caruna

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Upseerinkatu 2

Yritystiedot

Toiminimi Caruna

Kotipaikka yrityksellä on Espoo ja käyntiosoite Upseerinkatu 2. Caruna käyttää y-tunnusta . Yrityksellä on tällä hetkellä 1 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.