Banner bdo

Liity BDO:laisten kasvavaan joukkoon! Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia niin kokeneille kuin uraansa aloitteleville asiantuntijoille.

 

BDO tarjoaa mahdollisuuksia kehittää osaamistasi, kasvattaa ammattitaitoasi ja tehdä mielenkiintoista työtä. Osana tiimiämme sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä monen eri toimialan asiakkaidemme parissa. Haluamme pitää työyhteisömme mutkattomana ja organisaatiomme matalana. Meillä traineet ja johtajat tekevätkin työtä yhdessä. Tarjoamme kaikille asiantuntijoillemme mahdollisuuden päästä mukaan asiakastyöhön.

 

Työtehtäväsi voivat vaihdella tilintarkastuksesta yritysjärjestelyihin, tai voit kiinnostuksesi ja asiantuntemuksesi mukaan työskennellä myös konsultointi- ja koulutustehtävissä. Tarjoamme sinulle haasteita, tukea sekä mahdollisuuden kehittää uraasi omien vahvuuksiesi, taitojesi ja henkilökohtaisten ominaisuuksiesi pohjalta. Meillä pääset näyttämään kykysi ja palkitsemme erinomaisista onnistumisista.

 

Kansainvälisesti BDO on alan johtava pk-sektorin talousjohtajien tarpeisiin keskittyvä asiantuntijayritys, joka toimii 154 maassa yli 64 000 asiantuntijan voimin. Suomessa BDO:lla työskentelee 150 tilintarkastuksen ja konsultoinnin ammattilaista.

 

Miksi valita BDO?

Me BDO:lla ymmärrämme henkilöstömme merkityksen sekä toiminnallemme että tavoitteellemme tarjota poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. Teemme yhdessä työtä asiakkaidemme parhaaksi. Haluamme erottua muista alan toimijoista työyhteisöllämme: meillä arvostetaan asiantuntijuuden ja osaamisen kehittämistä, työssä viihtymistä, uran kehittämistä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan sekä pitkän tähtäimen kasvusuunnitelmaa. BDO kasvaa yhtiönä ja kasvun myötä meillä on tarjota erilaisia mahdollisuuksia ammatilliselle kehittymiselle omasta kiinnostuksestasi riippuen.

 

Mikä tekee meistä ainutlaatuisen organisaation?

Suhtaudumme intohimoisesti asiakaspalveluun. Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu on ensisijainen osa kaikkea toimintaamme - jokainen asiantuntijamme tietää, mistä hyvä asiakaspalvelu koostuu ja miten toteuttaa sitä jokapäiväisessä työssämme.

 

Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa meille asiakkaiden tarpeita varten suunniteltua lähestymistapaa. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että pidämme kiinni sovituista asioista, ja he ovatkin nimenneet meidät toimialamme parhaaksi asiakaspalvelijaksi useana vuonna peräkkäin*. Tämän olemme saavuttaneet asiantuntijoidemme ja tiimiemme välisen yhteistyön ansiosta.

 

 

*) Toimialan paras asiakaspalvelija (2012,2013,2014) & Toimialan paras Nettosuositteluindeksi NSI (2015): Taloustutkimus Oy: Yrityskuvatutkimus Suur-Helsingin vaikutusalueella, Tilintarkastus ja muu asiantuntijapalvelu

 

Lue lisää: www.bdo.fi

Avoimet työpaikat 1 kpl

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Vattuniemenranta 2, 00210 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi BDO Oy Y-tunnus 1893593-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 966 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

1 077 000 € -4 %

Henkilöstö

43 6

Liikevoitto-%

14 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


BDO Oy on yhtiö, jonka päätoimiala on tilintarkastuspalvelu. Vuonna 2015 BDO Oy työllisti 43 henkilöä ja sen liikevaihto oli 8,0 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 7,2 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +11%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 1,1 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Vattuniemenranta 2, 00210 HELSINKI. Bdo Oy käyttää y-tunnusta 1893593-9. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.bdo.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 1 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.