Banner adecco finland oy

Autamme ihmisiä yhdistämään tavoitteensa ja toiveensa työelämässä. Etsimme osaajia, jotka ovat motivoituneita kehittymään nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme työelämätaitoja, urakehitysmahdollisuuksia ja erikoisosaamista. Etsimme koko ajan uusia toimintatapoja. Tahdomme työntekijöidemme hyötyvän työskentelystä kanssamme ja investoimme jatkuvasti uusiin ratkaisuihin, jotka tuovat lisäarvoa yhteistyöhön.

Uskomme, että Adecco tarjoaa työntekijöilleen ja asiakkailleen mahdollisuuksia saada työelämässään uusia haasteita ja onnistumisia saavuttaakseen paremman työn ja elämän.

Löydät Adeccon avoimet työpaikat työpaikkajärjestelmästämme ja Duunitorilta. Ilmoituksessa mainitulta yhteyshenkilöltä saat tarvittaessa lisätietoja avoimesta tehtävästä, hakuprosessistamme sekä hakijaksi rekisteröitymisestä. Vastaamme mielellämme!

Teemme työn hausta Sinulle vaivatonta. Voit hakea avoimia työpaikkoja rekisteröitymällä hakijaksi ja jättämällä hakemuksesi meille. Palvelumme käyttö on työnhakijalle ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen käyttäjäksi.

Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä Adeccosta ja toiminnastamme, ota yhteyttä lähimpään Adeccon toimipisteeseemme tai sähköpostitse [email protected]

Adecco LinkedInissä – Instagramissa – Facebookissa – Twitterissä

Avoimet työpaikat 59 kpl

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

Lue kaikki ilmoitukset

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Itämerenkatu 1, 00180 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Adecco Finland Oy on yhtiö, jonka päätoimiala on muut henkilöstön hankintapalvelut. Vuonna 2014 Adecco Finland Oy työllisti 75 henkilöä ja sen liikevaihto oli 43,4 milj. euroa. Vuonna 2013 liikevaihto oli 40,8 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +6%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli 40000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Itämerenkatu 1, 00180 HELSINKI. Adecco Finland Oy käyttää y-tunnusta 1042464-0. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.adecco.fi. Yrityksellä on tällä hetkellä 59 avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat.