Aboa Space Research Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus ja kotipaikka Turku. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Tierankatu 4b, 20520 TURKU Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Aboa Space Research Oy Y-tunnus 1538228-3 Toimiala Mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Aboa Space Research Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus. Kotipaikka yrityksellä on Turku ja käyntiosoite Tierankatu 4b, 20520 TURKU. Aboa Space Research Oy käyttää y-tunnusta 1538228-3. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.asro-space.com. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus