Aberdeen Asset Management Finland Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on omaisuudenhoitotoiminta ja kotipaikka Helsinki. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Kaivokatu 6, 00100 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Aberdeen Asset Management Finland Oy Y-tunnus 1604474-5 Toimiala Omaisuudenhoitotoiminta Rinnakkaistoiminimet Aberdeen Property Investors Finland

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Aberdeen Asset Management Finland Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on omaisuudenhoitotoiminta. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Kaivokatu 6, 00100 HELSINKI. Aberdeen Asset Management Finland Oy käyttää y-tunnusta 1604474-5. Rinnakkaistoiminimenä käytetään Aberdeen Property Investors Finland. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.aberdeen-asset.fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus