Ab Östra Skärgårdens Stugservice Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on kiinteistönhoito ja kotipaikka Sipoo. Vuonna 2015 yrityksen Ab Östra Skärgårdens Stugservice Oy liikevaihto oli 1,7 milj. euroa. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Kay hartwallsväg 2, 01150 SÖDERKULLA Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Ab Östra Skärgårdens Stugservice Oy Y-tunnus 1893662-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet ÖS Stugservice (ÖS Mökkihuolto), ÖS Järn (ÖS Rauta)

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 724 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 14 %

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Ab Östra Skärgårdens Stugservice Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on kiinteistönhoito. Vuonna 2015 yrityksen Ab Östra Skärgårdens Stugservice Oy liikevaihto oli 1,7 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 1,6 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +6%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 40000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Sipoo ja käyntiosoite Kay hartwallsväg 2, 01150 SÖDERKULLA. Ab Östra Skärgårdens Stugservice Oy käyttää y-tunnusta 1893662-4. Rinnakkaistoiminiminä käytetään ÖS Stugservice (ÖS Mökkihuolto), ÖS Järn (ÖS Rauta). Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.stugservice.fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus