Ab Närpes Run & Go Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on urheiluvälineiden ja polkupyörien vähittäiskauppa ja kotipaikka Närpiö. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite NÄRPESVÄGEN 30, 64200 NÄRPIÖ

Yritystiedot

Toiminimi Ab Närpes Run & Go Oy Y-tunnus 1002819-7 Toimiala Urheiluvälineiden ja polkupyörien vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet San-Print

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Ab Närpes Run & Go Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on urheiluvälineiden ja polkupyörien vähittäiskauppa. Kotipaikka yrityksellä on Närpiö ja käyntiosoite NÄRPESVÄGEN 30, 64200 NÄRPIÖ. Ab Närpes Run & Go Oy käyttää y-tunnusta 1002819-7. Rinnakkaistoiminimenä käytetään San-Print. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus