Ab Ferno Norden Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on laboratorio- ja sairaanhoitovälineiden tukkukauppa ja kotipaikka Nurmijärvi. Vuonna 2015 Ab Ferno Norden Oy työllisti 2 henkilöä ja sen liikevaihto oli N/A. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Valkjärventie 45, 01800 KLAUKKALA Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Ab Ferno Norden Oy Y-tunnus 0577048-5 Toimiala Laboratorio- ja sairaanhoitovälineiden tukkukauppa

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

5 000 € 5000 %

Henkilöstö

2 2
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Ab Ferno Norden Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on laboratorio- ja sairaanhoitovälineiden tukkukauppa. Vuonna 2015 Ab Ferno Norden Oy työllisti 2 henkilöä ja sen liikevaihto oli N/A. Vuonna 2014 liikevaihto oli N/A. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli None%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 5000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Nurmijärvi ja käyntiosoite Valkjärventie 45, 01800 KLAUKKALA. Ab Ferno Norden Oy käyttää y-tunnusta 0577048-5. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.fernonorden.com. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus