AB Coacon Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelut ja kotipaikka Helsinki. Vuonna 2014 AB Coacon Oy työllisti 1 henkilöä ja sen liikevaihto oli N/A. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Kuutsalovägen 9 B 1, 00910 HELSINKI Yhteystiedot

Yritystiedot

Toiminimi AB Coacon Oy Y-tunnus 0937822-9 Toimiala Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelut

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

None €

Liiketoiminnan tulos

0 € 0 %

Henkilöstö

1 0
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


AB Coacon Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelut. Vuonna 2014 AB Coacon Oy työllisti 1 henkilöä ja sen liikevaihto oli N/A. Vuonna 2013 liikevaihto oli 0,0 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli None%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli 0,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Kuutsalovägen 9 B 1, 00910 HELSINKI. Ab Coacon Oy käyttää y-tunnusta 0937822-9. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus