Ab Case Consult Ltd on osakeyhtiö, jonka toimiala on muu rakennustekninen palvelu ja kotipaikka Oulu. Vuonna 2015 yrityksen Ab Case Consult Ltd liikevaihto oli N/A. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Kirkkokatu 2, 90100 OULU Yhteystiedot

Yritystiedot

Toiminimi Ab Case Consult Ltd Y-tunnus 0908055-3 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

1 000 € 1000 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Ab Case Consult Ltd on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on muu rakennustekninen palvelu. Vuonna 2015 yrityksen Ab Case Consult Ltd liikevaihto oli N/A. Vuonna 2014 liikevaihto oli N/A. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli None%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 1000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Oulu ja käyntiosoite Kirkkokatu 2, 90100 OULU. Ab Case Consult Ltd käyttää y-tunnusta 0908055-3. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus