Ab Bokföringsbyrå Memo Kirjanpitotoimisto Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu ja kotipaikka Loviisa. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite DROTTNINGGATAN 9, 07900 LOVIISA

Yritystiedot

Toiminimi Ab Bokföringsbyrå Memo Kirjanpitotoimisto Oy Y-tunnus 1015707-9 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Memo

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Ab Bokföringsbyrå Memo Kirjanpitotoimisto Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu. Kotipaikka yrityksellä on Loviisa ja käyntiosoite DROTTNINGGATAN 9, 07900 LOVIISA. Ab Bokföringsbyrå Memo Kirjanpitotoimisto Oy käyttää y-tunnusta 1015707-9. Rinnakkaistoiminimenä käytetään Memo. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus