Aava Terveyspalvelut Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut ja kotipaikka Helsinki. Vuonna 2015 Aava Terveyspalvelut Oy työllisti 2 henkilöä ja sen liikevaihto oli 5,4 milj. euroa, kasvaen 30% vuoteen 2014 verrattuna. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Annankatu 32, 00100 HELSINKI Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Aava Terveyspalvelut Oy Y-tunnus 0201276-9 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Helsingin Liikuntalääketieteellinen Tutkimuskeskus, Keskus-Röntgen, Itä-Metron Fysioterapia, Talin Lääkärikeskus, Vallilan Työterveysasema, Seutulan Työterveysasema, Helsingin Lääkärikeskus Pasila, Espoon erikoislääkärikeskus, Spektrin Lääkärikeskus, Ulappatorin Lääkäriasema, Bulevardin Gynekologinen Lääkärikeskus, Helsingin Neurologiakeskus, Vantaanportin Lääkärikeskus, Pohjois-Tapiolan Lääkärikeskus, Uudenmaan Lääkärikeskus, Järvenpään Lääkärikeskus, Keravan Lääkärikeskus, Tuusulan Lääkärikeskus, Lääkärikeskus Pipetti, Järvenpään Lääkärikeskus, Työterveyshuolto, Intarcus, Helsingin Lääkärikeskus-Yhtymä, Helsingin Yksityinen Terveyskeskus, Turun Yksityinen Terveyskeskus, Orto-Lääkärit, Naturalis Luonnollista kauneuskirurgiaa

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 404 226 € 30 %

Liiketoiminnan tulos

307 279 € -79 %

Henkilöstö

2 -1

Liikevoitto-%

6 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Aava Terveyspalvelut Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut. Vuonna 2015 Aava Terveyspalvelut Oy työllisti 2 henkilöä ja sen liikevaihto oli 5,4 milj. euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 4,1 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +30%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 307279,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Annankatu 32, 00100 HELSINKI. Aava Terveyspalvelut Oy käyttää y-tunnusta 0201276-9. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Helsingin Liikuntalääketieteellinen Tutkimuskeskus, Keskus-Röntgen, Itä-Metron Fysioterapia, Talin Lääkärikeskus, Vallilan Työterveysasema, Seutulan Työterveysasema, Helsingin Lääkärikeskus Pasila, Espoon erikoislääkärikeskus, Spektrin Lääkärikeskus, Ulappatorin Lääkäriasema, Bulevardin Gynekologinen Lääkärikeskus, Helsingin Neurologiakeskus, Vantaanportin Lääkärikeskus, Pohjois-Tapiolan Lääkärikeskus, Uudenmaan Lääkärikeskus, Järvenpään Lääkärikeskus, Keravan Lääkärikeskus, Tuusulan Lääkärikeskus, Lääkärikeskus Pipetti, Järvenpään Lääkärikeskus, Työterveyshuolto, Intarcus, Helsingin Lääkärikeskus-Yhtymä, Helsingin Yksityinen Terveyskeskus, Turun Yksityinen Terveyskeskus, Orto-Lääkärit, Naturalis Luonnollista kauneuskirurgiaa. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.aava.fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus