Äänilaitos Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on äänitysstudiot; äänitteiden ja musiikin kustantaminen ja kotipaikka Kotka. Vuonna 2015 yrityksen Äänilaitos Oy liikevaihto oli N/A. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Karhulantie 36 C, 48600 KOTKA Yhteystiedot

Yritystiedot

Toiminimi Äänilaitos Oy Y-tunnus 2489922-5 Toimiala Äänitysstudiot; äänitteiden ja musiikin kustantaminen

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

2 000 € 2000 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Äänilaitos Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on äänitysstudiot; äänitteiden ja musiikin kustantaminen. Vuonna 2015 yrityksen Äänilaitos Oy liikevaihto oli N/A. Vuonna 2014 liikevaihto oli N/A. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli None%. Tilikauden tulos vuonna 2015 oli 2000,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Kotka ja käyntiosoite Karhulantie 36 C, 48600 KOTKA. Äänilaitos Oy käyttää y-tunnusta 2489922-5. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus