Aalto Dental Services Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on hammaslääkäripalvelut. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Hämeentie 7, 00530 HELSINKI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Aalto Dental Services Oy Y-tunnus 1841375-1 Toimiala Hammaslääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Poronpurema, Hammaslääkäriasema Albin

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Aalto Dental Services Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on hammaslääkäripalvelut. Aalto Dental Services Oy käyttää y-tunnusta 1841375-1. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Poronpurema, Hammaslääkäriasema Albin. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.albin.fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus