Aallon Leipomo Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus ja kotipaikka Ylöjärvi. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Vanha Vaasantie 6, 33470 YLÖJÄRVI Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi Aallon Leipomo Oy Y-tunnus 1593648-5 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet None

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Aallon Leipomo Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus. Kotipaikka yrityksellä on Ylöjärvi ja käyntiosoite Vanha Vaasantie 6, 33470 YLÖJÄRVI. Aallon Leipomo Oy käyttää y-tunnusta 1593648-5. Rinnakkaistoiminimenä käytetään None. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.aallonleipomo.com. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus