9Lives Oy on yhtiö, jonka toimiala on sairaankuljetuspalvelut ja kotipaikka Helsinki. Vuonna 2013 9Lives Oy työllisti 83 henkilöä ja sen liikevaihto oli 7,1 milj. euroa, laskien 49% vuoteen 2012 verrattuna. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Vartiokyläntie 1, 00950 HELSINKI Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi 9Lives Oy Y-tunnus 0747623-9 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut Rinnakkaistoiminimet HES Helsinki ja Uusimaa, HES Päijät-Häme, HES Varsinais-Suomi, HES Keski-Suomi, HES Etelä-Pohjanmaa, HES Kainuu, HES Pohjois-Savo, Porvoon Ambulanssipalvelu - Borgå Ambulanstjänst, Päijät-Hämeen Ensihoito ja Sairaankuljetus, Hollolan Sairaankuljetus, Orimattilan Sairaankuljetus, Varsinais-Suomen Sairaankuljetus, Jyväskylän Sairaankuljetus, Kangasalan Sairasautot, Etelä-Karjalan Ensihoito, Rautjärven Ensihoito, Helsingin Ensihoito ja Sairaankuljetus, HES Sairaankuljetus

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2013

7 142 890 € -49 %

Liiketoiminnan tulos

-143 557 € 84 %

Henkilöstö

83 -125

Liikevoitto-%

-2 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


9Lives Oy on yhtiö, jonka päätoimiala on sairaankuljetuspalvelut. Vuonna 2013 9Lives Oy työllisti 83 henkilöä ja sen liikevaihto oli 7,1 milj. euroa. Vuonna 2012 liikevaihto oli 14,0 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -49%. Tilikauden tulos vuonna 2013 oli -143557,0 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Vartiokyläntie 1, 00950 HELSINKI. 9lives Oy käyttää y-tunnusta 0747623-9. Rinnakkaistoiminiminä käytetään HES Helsinki ja Uusimaa, HES Päijät-Häme, HES Varsinais-Suomi, HES Keski-Suomi, HES Etelä-Pohjanmaa, HES Kainuu, HES Pohjois-Savo, Porvoon Ambulanssipalvelu - Borgå Ambulanstjänst, Päijät-Hämeen Ensihoito ja Sairaankuljetus, Hollolan Sairaankuljetus, Orimattilan Sairaankuljetus, Varsinais-Suomen Sairaankuljetus, Jyväskylän Sairaankuljetus, Kangasalan Sairasautot, Etelä-Karjalan Ensihoito, Rautjärven Ensihoito, Helsingin Ensihoito ja Sairaankuljetus, HES Sairaankuljetus. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.ninelives.fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus