3Step IT Group Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta ja kotipaikka Helsinki. Vuonna 2014 3Step IT Group Oy työllisti 51 henkilöä ja sen liikevaihto oli N/A. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Mechelininkatu 1 A, 00180 HELSINKI Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi 3Step IT Group Oy Y-tunnus 2087590-4 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta Rinnakkaistoiminimet Onestop-IT, Computer Rental CR, Atea Rental

Taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

None €

Liiketoiminnan tulos

-6 413 859 € -17 %

Henkilöstö

51 -4
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


3Step IT Group Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta. Vuonna 2014 3Step IT Group Oy työllisti 51 henkilöä ja sen liikevaihto oli N/A. Vuonna 2013 liikevaihto oli N/A. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli None%. Tilikauden tulos vuonna 2014 oli -6,4 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Mechelininkatu 1 A, 00180 HELSINKI. 3step It Group Oy käyttää y-tunnusta 2087590-4. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Onestop-IT, Computer Rental CR, Atea Rental. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.3stepit.com. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus