1.Accounting - Pori Oy Ab Ltd on osakeyhtiö, jonka toimiala on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu ja kotipaikka Pori. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Avoimet työpaikat 0 kpl

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Yhteystiedot ja sijainti kartalla

Käyntiosoite Eteläkauppatori 4 A, 28100 PORI Yhteystiedot Nettisivu

Yritystiedot

Toiminimi 1.Accounting - Pori Oy Ab Ltd Y-tunnus 1592041-6 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet 1.Accounting

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


1.Accounting - Pori Oy Ab Ltd on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu. Kotipaikka yrityksellä on Pori ja käyntiosoite Eteläkauppatori 4 A, 28100 PORI. 1.Accounting - Pori Oy Ab Ltd käyttää y-tunnusta 1592041-6. Rinnakkaistoiminimenä käytetään 1.Accounting. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa http://www.1accounting.fi. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus