Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme huoltoasentajaa pumppujen- ja mittalaitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöhön. Teet työsi järjestelmällisesti ja kekseliäs ongelmanratkaisu ei ole sinulle vierasta. Sinulla on positiivinen asenne, itsenäinen ote työhön ja aito halu laadukkaan palvelun tuottamiseen. Työkokemuksesi on jo karttunut esimerkiksi teollisuuden kunnossapidosta tai muulta tekniseltä alalta. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi YTM - Industrial Oy Y-tunnus 0116216-7 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Vepu, Akamex, KG Enterprise, Pinteco, Teollisuusapu, Lining Components

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut YTM-Industrial Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa