Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan henkilöitä autonasentajan tehtäviin: renkaanvaihdot, pikahuollot, öljynvaihto, jarrupalojen vaihto yms. Alan koulutus suotava, mutta myös muulla tavoin osaamisen hankkinut hakija otetaan huomioon. Koska työhön sisältyy autojen siirtoja, hakijalla täytyy olla vähintään b-kortti. Kysy pikaisesti lisää Ville Soikkelilta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Orivesi asennus, huolto ja puhtaanapito Orivesi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ysitien Auto Oy Y-tunnus 1047895-6 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Ysi-Rengas, Ysi-Rent, Ysi-Caravan

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Ysitien Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Orivesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus