Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. Turun Pihlajakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Asukkaina palvelutalossa on ikäihmisiä, mielenterveyskuntoutujia, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Turku avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Turku hoitajat Turku siivous, kotityö ja pesulapalvelut Turku vanhustenhoito Turku hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu hoitajat siivous, kotityö ja pesulapalvelut vanhustenhoito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrjö & Hanna Oy Y-tunnus 2034563-9 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelukotityöntekijä (lähihoitaja), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Yrjö & Hanna Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa