Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Suomen johtavalle autokauppakonsernille hyvän asenteen omaavaa rengasasentajaa Tampereen Lielahteen tulevaan syksyn sesonkiin. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä kokemusta renkaiden vaihdosta. Lisäksi odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Ymmärrys ja kokemus autohuollosta laajemmin katsotaan eduksi. Palkkaus määritellään alan työehtosopimuksen mukaan. Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Tampere kausityö Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere kesätyö Tampere osa-aikatyö kausityö asennus, huolto ja puhtaanapito kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Voima Oy Y-tunnus 2409442-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Hoivavoima, Voima Staff House

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja sesonkiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Voima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33400 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus