Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Hervantaan ammattitaitoista LEVYSEPPÄHITSAAJAA vahvan raudan hitsaukseen. Odotamme sinulta: - ammatti-/perustutkinto suoritettu - muutaman vuoden kokemus levyseppähitsaajan tehtävistä - olet hitsannut ja käsitellyt vahvaa rautaa - rautarakennekuvien ja -piirustuksienlukutaito Tarjoamme sinulle: - Kivan työyhteisön ja hyvälle osaajalle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen arvostetussa ja vakavaraisessa perheyrityksessä - Työsuhde on alkuun 6kk ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut käsityöalan tehtävät Tampere tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Tampere määräaikainen Tampere muut käsityöalan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Voima Oy Y-tunnus 2409442-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Hoivavoima, Voima Staff House

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Voima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus