Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Hervantaan ammattitaitoista LEVYSEPPÄHITSAAJAA vahvan raudan hitsaukseen. Odotamme sinulta: - ammatti-/perustutkinto suoritettu - muutaman vuoden kokemus levyseppähitsaajan tehtävistä - olet hitsannut ja käsitellyt vahvaa rautaa - rautarakennekuvien ja -piirustuksienlukutaito Tarjoamme sinulle: - Kivan työyhteisön ja hyvälle osaajalle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen arvostetussa ja vakavaraisessa perheyrityksessä - Työsuhde on alkuun 6kk ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Tampere tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Tampere muut käsityöalan tehtävät Tampere määräaikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Voima Oy Y-tunnus 2409442-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Hoivavoima, Voima Staff House

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Voima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa