Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen yhtä (1) vakituista CNC-koneistajaa Tampereelle. Toivomme hakijalta alan ammattitutkintoa, CAM osaamista/kokemusta , sekä työkokemusta koneistuksesta muutamalta (1-3) vuodelta. Edellytyksenä ei ole, että välttämättä osaisit vielä itsenäisesti ohjelmoida, mutta sinulta tulee löytyä oppimisen sekä kehittyisen halu. Ohjauksina tällä hetkellä FANUC, FAGOR, C-TEC ja OKUMA. Työsuhde on aluksi määräaikainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Tampere tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tampere määräaikainen Tampere koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Voima Oy Y-tunnus 2409442-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Hoivavoima, Voima Staff House

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Voima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33730 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus