Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen yhtä (1) vakituista CNC-koneistajaa Tampereelle.

Toivomme hakijalta alan ammattitutkintoa, CAM osaamista/kokemusta , sekä työkokemusta koneistuksesta muutamalta (1-3) vuodelta. Edellytyksenä ei ole, että välttämättä osaisit vielä itsenäisesti ohjelmoida, mutta sinulta tulee löytyä oppimisen sekä kehittyisen halu. Ohjauksina tällä hetkellä FANUC, FAGOR, C-TEC ja OKUMA.

Työsuhde on aluksi määräaikainen 4kk (koeaika vuokratyösuhde), jonka onnistumisen jälkeen mahdollisuus vakinaistumiseen. Palkkaus alan tes mukaan. Säännöllinen päivätyö, valmius kahteen vuoroon tarvittaessa.

Täytyä hakemuksesi www.voima.info sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelo. Yhteyshenkilönä VOIMAssa Hannele Könnömäki, hannele@voima.info. Hakuaika päättyy 23.9.2016.

Web-osoite: http://voima.info Työnantaja: Yrityspalvelu Voima Oy Sijainti: 33730 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 03.10.2016, tai heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannele Könnömäki, hannele@voima.info Hakemukset: http://voima.tehoste.com Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33730 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Voima Oy Y-tunnus 2409442-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Hoivavoima, Voima Staff House

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 496 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

147 000 € -36 %

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Voima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33730 - Tampere , osoitteessa 33730 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa