Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Suomen johtavalle autokauppakonsernille huoltoasentajaa Tampereen Lielahteen. Tässä tehtävässä odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, autoalan koulutusta tai kokemusta autohuolloista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lisäksi odotamme sinulta:

- kokemusta jakohihnaremonteista ja kytkinremonteista
- Bosch / Auto Comm / VAG Comm testereiden käyttökokemusta
- kokemusta nelipyöräsuuntauksesta

Palkkaus määritellään alan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään marraskuun alussa. Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahollisuus pysyvään työsuhteeseen.

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja Voimassa antaa Hannele Könnömäki, 044 033 9993, hannele@voima.info.

____________________

Voima on korkeatasoinen työn ja tekijöiden yhdistämiseen erikoistunut henkilöstötalo. Työntekijät ovat tärkein resurssimme ja voimavaramme. Suhtaudumme työntekijään taustasta tai alasta riippumatta arvostavasti ja haluamme olla mukana juuri sinun työelämääsi liittyvissä tarpeissa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta: www.voima.info

Web-osoite: http://voima.info Työnantaja: Yrityspalvelu Voima Oy Sijainti: 33400 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan marraskuun alussa Yhteystiedot: Hannele Könnömäki, 044 033 9993, hannele@voima.info Hakemukset: http://www.voima.info Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33400 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Voima Oy Y-tunnus 2409442-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Hoivavoima, Voima Staff House

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 496 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

147 000 € -36 %

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja / autonasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Voima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33400 - Tampere , osoitteessa 33400 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa