Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

WANTED!

Olisiko sinusta myyjäksi? Oletko jo myyjä, mutta haluat kehittyä entistä paremmaksi? Kiinnostaako sinua myynnilliset tavoitteet ja etenemismahdollisuudet yrityksessä? Jos vastaat kyllä, saatat olla hakemamme henkilö. Etsimme digimarkkinoinnin asiakasyritykseemme yritysmyyjiä. Asiakkaamme on toiminut digitaalisen markkinoinnin parissa jo yli kymmenen vuotta ja omaa menestyneen historian erilaisten media- ja digituotteiden parissa.

Tulet menestymään tehtävässä, jos omaat:

- tuloshakuisen asenteen
- jatkuvan palon kehittää myyntiäsi
- perusymmärryksen myynnin periaatteista sekä halun sisäistää digimarkkinointiin liittyvät myytävät tuotteet
- hyvät asiakaspalvelutaidot sekä halun tehdä kovaakin työtä

Me tarjoamme sinulle:

- jatkuvan koulutuksen myynnin saralla
- kiinteän kuukausipalkan + provisio- ja bonusjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä organisaatiossa kouluttajan tai kenttämyyjän tehtäviin
- huumoripitoisen työporukan, joka tukee sinua työsi aikana

Jos nämä asiat puhuttelivat juuri sinua, ole meihin yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä Voimassa antavat Matias Ketola (matias@voima.info) ja Kristian Paloheimo (kristian@voima.info). Täytäthän hakemuksen pikimmiten, sillä täytämme paikat oikeiden tekijöiden löydyttyä.

____________________________

Voima on korkeatasoinen työn ja tekijöiden yhdistämiseen erikoistunut henkilöstötalo. Työntekijät ovat tärkein resurssimme ja voimavaramme. Suhtaudumme työntekijään taustasta tai alasta riippumatta arvostavasti ja haluamme olla mukana juuri sinun työelämääsi liittyvissä tarpeissa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta: www.voima.info

Web-osoite: http://voima.info Työnantaja: Yrityspalvelu Voima Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Matias Ketola, matias@voima.info Kristian Paloheimo, kristian@voima.info Hakemukset: http://www.voima.info Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Voima Oy Y-tunnus 2409442-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Hoivavoima, Voima Staff House

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 496 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

147 000 € -36 %

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B yritysmyyjä, digitaalinen markkinointi, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Voima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa