Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityspalvelu Riihi-Tili Oy on laadukkaita taloushallintopalveluita tuottava perheyhtiö. Emoyhtiömme on Tili-Neloset Oy, joka toimii Helsingissä, Mäntsälässä ja Lahdessa. Yrityspalvelu Riihi-Tili Oy toimii Riihimäen alueen lisäksi Hyvinkään ja ympäristökuntien talousalueella. Yhtiössä työskentelee kuusi alan ammattilaista. Meillä on käytössä nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmistot, joilla voidaan tuottaa asiakkaillemme monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon sekä verotuksen palvelut. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Riihimäki taloushallinto Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Riihi - Tili Oy Y-tunnus 1777729-7 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Riihi - Tili

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Riihi-tili Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa