Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityspalvelu Riihi-Tili Oy on laadukkaita taloushallintopalveluita tuottava perheyhtiö. Emoyhtiömme on Tili-Neloset Oy, joka toimii Helsingissä, Mäntsälässä ja Lahdessa. Yrityspalvelu Riihi-Tili Oy toimii Riihimäen alueen lisäksi Hyvinkään ja ympäristökuntien talousalueella. Yhtiössä työskentelee kuusi alan ammattilaista. Meillä on käytössä nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmistot, joilla voidaan tuottaa asiakkaillemme monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon sekä verotuksen palvelut. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Riihimäki taloushallinto Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityspalvelu Riihi - Tili Oy Y-tunnus 1777729-7 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Riihi - Tili

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Riihi-tili Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa