Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme suoraan työsuhteeseen asiakkaallemme Oulun keskustaan

YRITYSNEUVOTTELIJOITA.

Asiakkaamme on vakavarainen ja pitkään alalla toiminut tietopalvelualan huippuosaaja, jolla on omat laadukkaat- ja kilpailukykyiset tuotteet.

Asiakkaamme kehittää jatkuvasti prosessejaan uusinta teknologiaa hyödyntäen, jotta heidän asiakkaat saisivat mahdollisimman suuren hyödyn osaamisesta kustannustehokkaasti. Yritys on merkittävä ja vastuullinen alueellinen työllistäjä. Heidän palveluksessaan on noin 40 henkilöä.

Työtehtäväsi koostuvat asiakkaamme omien tuotteiden B2B puhelinmyynnistä, sähköpostitarjouksien tekemisestä sekä asiakkuuksien hoitamisesta. Työ sisältää myös lisämyyntiä olemassa oleviin asiakkuuksiin.

Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemuspohjaa myyntityöstä. Puhelinmyyntikokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinun olevan sanavalmis, oma-aloitteinen ja sinulla on tahtotila menestyä, tienata, osata ja kehittyä.

Pääset osaksi asiakkaamme mukavaa ja rentoa yhteisöä, jossa välittää toisistaan, työnjäljestä ja vaalitaan sitä, että työn tekeminen on hauskaa yhdessä.

Edellytämme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- itseohjautuvaa työskentelytyyliä
- paineensietokykyä
- oma-aloitteisuutta
- nopeutta oppia ja omaksua uusia asioita
- kykyä ja halua tehdä tulosta

Palkkaus: 1800€ - 2000€/kk + provisio, mahdollisuus huipputienisteihin.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit paikasta laita välittömästi hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut heti. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Marja Parkkari p. 0443308824 / marja.parkkari@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Räätälöidyt henkilöstöpalvelumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Oulu / Rikimet Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Marja Parkkari, Puh: 044 330 8824, 044 330 8824, marja.parkkari@go-on.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yritysneuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa