Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Jatka kesääsi mukavassa työyhteisössä Etelä-Espanjassa. Jätä kylmä ja pimeä syksy taakse ja liity mukaan energiseen myyntitiimiimme!

Työskentelemme arkipäivisin toimistotyöaikaan, joten illat ja viikonloput voit nauttia lämpimistä syysilloista ja rennosta espanjalaisesta elämäntyylistä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Fuengirolassa, hyvien kulkuyhteyksien lähellä.
Myymme internet näkyvyyttä suomeksi suomalaisiin yrityksiin. Koulutamme myyjämme tehtävään, eli aiempi kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- Takuupalkan + komission jokaisesta kaupasta
- Aamiaisen
- Hyvän ja energisen työilmapiirin
- Kannustavia myyntikilpailuita ja bonuksia
- Mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi

Avoinna on yritysmyyjän paikkoja niin pitkä- kuin lyhytaikaiseenkin työsuhteeseen, joten tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä rekry@pinklink.fi tai soittamalla +34692176636.

Työnantaja: Pinklink Sijainti: Avenida Jesús Santos Rein, Fuengirola, Spain Hakemukset: rekry@pinklink.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 29.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yritysmyyntineuvottelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Pinklink. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla spain , osoitteessa Avenida Jesús Santos Rein, Fuengirola, Spain .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa