Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jatka kesääsi mukavassa työyhteisössä Etelä-Espanjassa. Jätä kylmä ja pimeä syksy taakse ja liity mukaan energiseen myyntitiimiimme! Työskentelemme arkipäivisin toimistotyöaikaan, joten illat ja viikonloput voit nauttia lämpimistä syysilloista ja rennosta espanjalaisesta elämäntyylistä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Fuengirolassa, hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Myymme internet näkyvyyttä suomeksi suomalaisiin yrityksiin. Koulutamme myyjämme tehtävään, eli aiempi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät spain myyntialan tehtävät spain .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yritysmyyntineuvottelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Pinklink. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla spain .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus