Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yritysmyyjiä ja tiiminvetäjää pienyritystiimin esimieheksi Varman asiakkuuksissa yhtenä strategisena painopisteenä ovat pienet yritykset ja yrittäjät. Tavoitteenamme on kasvattaa pienyritysten markkinaosuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Perustamme uuden pienyritystiimin, johon haemme yritysmyyjiä sekä tiiminvetäjää, joka toimii yritysmyyjien esimiehenä. Tiimin tehtävänä on aktiivinen uusasiakasmyynti ja asiakkuuksien hoito. Haemme myynnistä intohimoisesti innostuneita tiimipelaajia, joilla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma Y-tunnus 0533297-9

Tämä työpaikka, Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Varma. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus