Banner Hartman Rauta Oy

Työpaikkakuvaus

Hartman Rauta Oy on rakentamiseen ja sisustamiseen sekä teollisuuspalveluihin erikoistunut rautakauppa, joka palvelee rakennusalan ammattilaisia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta vankalla kokemuksella. Kauppapaikkamme sijaitsevat Espoossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa.

Tarvitsemme vahvistusta Espoon myyntitiimiimme ja haemme

KAHTA YRITYSMYYJÄÄ

joista toisen ensisijaisena tehtävänä on rakennustarvikkeiden ja puutuotteiden myynti ja toisen kauppa- ja rakennusmaalien ja lattia- ja seinäpintamateriaalien myynti.

Tehtävissä onnistuminen edellyttää näyttöä tuloksellisesta B2B-myynnistä sekä jommankumman yllä mainitun tuoteryhmäalueen vahvaa tuntemusta. Odotamme, että pitkäaikaisten asiakassuhteiden luominen, ylläpitäminen ja syventäminen ovat hakijoiden ydinosaamisaluetta. Lisäksi odotamme hakijoilla olevan voimakasta halua menestyä, aktiivista otetta asiakaskentässä sekä yhteistyökykyä omassa myyntitiimissä. Alueellisten urakoitsijoiden sekä alihankintaverkostojen aikaisempi tuntemus katsotaan etenkin ”pintamateriaalimyyjän” eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa aluemyyntipäällikkö Jan Klemetti 050 467 6556.
Hae tehtäviä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.1.2017 mennessä osoitteeseen [email protected]. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään kumpaa paikkaa haet: ”Rakennustarvikemyyjä” tai ”Pintamateriaalimyyjä”.

Työnantaja: Hartman Rauta Oy Sijainti: Juvanmalmintie 15, 02970 Espoo, Suomi Ilmoitus jätetty: 11.01.2017 Haku päättyy: 25.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juvanmalmintie 15, 02970 Espoo, Suomi


Tämä työpaikka, Yritysmyyjiä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.01.2017 ja sen on julkaissut Hartman Rauta Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Juvanmalmintie 15, 02970 Espoo, Suomi .