Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porin kauppahalli etsii lihamyymälän yrittäjäksi vahvaa, asiakaspalveluhenkistä liha-alan osaajaa. Yrittäjää odottaa valmis, täysin varusteltu, nykyaikainen lihamyymälä. Kohtuullinen vuokra. Oiva mahdollisuus käynnistää yritystoiminta kohtuullisella taloudellisella panostuksella. Autamme tarvittaessa rahoituksen hakemisessa ja toimittajasuhteiden luomisessa. Porin kauppahalli sijaitsee keskeisellä paikalla Porin ydinkeskustassa. Kauppahalli on hiljattain saneerattu ja tarjoaa toimivat puitteet alan ammatti-ihmiselle. (www.porinkauppahalli.fi)...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Pori kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityskauppatalo Oy Y-tunnus 2416963-6 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, liha-ala, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Yrityskauppatalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus