Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Lähiruokayrittäjäksi Porin kauppahalliin
Tule mukaan työryhmään, joka on kehittämässä lähiruokaan erikoistunutta myymäläkonseptia Porin kauppahalliin. Tavoitteena on luoda toimivat puitteet "sisätori"-tyyppiselle myymälälle, joka erikoistuu tuoreisiin, lähellä tuotettuihin kausituotteisiin: erikoisliha, juurekset, hedelmät, marjat jne. Tavoitteena on, että tulet toimimaan tämän myymälän yrittäjänä. Työryhmätyöskentelyn kautta tulet saamaan valmiin yrityskonseptin (mm. liikeidea, rahoitus, hankintakanavat, tuotekoulutus). Hiljattain uudistettu Porin kauppahalli tarjoaa hyvät ja edulliset puitteet toiminnalle. Kauppahalli tarjoaa yksin- ja pienyrittäjistä koostuvan työyhteisön, siksi olet kauppahallissa itsenäinen mutta et yksinäinen yrittäjä.

Web-osoite: http://www.yrityskauppatalo.fi Työnantaja: Yrityskauppatalo Oy Sijainti: 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Simo Ilkka 0400 726 062 simo.ilkka@yrityskauppatalo.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Yrityskauppatalo Oy Y-tunnus 2416963-6 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

18 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

2 000 € 300 %

Henkilöstö

2 1

Liikevoitto-%

11 % 375 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, lähiruokayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Yrityskauppatalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa