Duunitori suosittelee
Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lähiruokayrittäjäksi Porin kauppahalliin Tule mukaan työryhmään, joka on kehittämässä lähiruokaan erikoistunutta myymäläkonseptia Porin kauppahalliin. Tavoitteena on luoda toimivat puitteet "sisätori"-tyyppiselle myymälälle, joka erikoistuu tuoreisiin, lähellä tuotettuihin kausituotteisiin: erikoisliha, juurekset, hedelmät, marjat jne. Tavoitteena on, että tulet toimimaan tämän myymälän yrittäjänä. Työryhmätyöskentelyn kautta tulet saamaan valmiin yrityskonseptin (mm. liikeidea, rahoitus, hankintakanavat, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pori yrittäjä Pori kauppiaat ja myymälänhoito Pori maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yrityskauppatalo Oy Y-tunnus 2416963-6 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, lähiruokayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Yrityskauppatalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus