Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan henkilöä jolla on luontaista kykyä asiakaspalveluun, sosiaalisia taitoja toimia erilaisten asiakkaiden kanssa vaativissakin tilanteissa jne. Ympäristöasioihin perehtyminen eduksi tulevaisuutta ajatellen. Läsäkosken Kartano voisi tarjota pontentiaaliselle yrittäjälle työtilaisuuksia esim. tämän työsuorituksia vastaan. Ps. Puulan alueella runsaasti mökkitoimintaa! Jos tunnistit itsesi soita yhteyshenkilölle heti!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kangasniemi yrittäjä Kangasniemi kauppiaat ja myymälänhoito Kangasniemi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kangasniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kangasniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/Mökkitalkkari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Läsäkosken Kartano Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa