Duunitori suosittelee
Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan henkilöä jolla on luontaista kykyä asiakaspalveluun, sosiaalisia taitoja toimia erilaisten asiakkaiden kanssa vaativissakin tilanteissa jne. Ympäristöasioihin perehtyminen eduksi tulevaisuutta ajatellen. Läsäkosken Kartano voisi tarjota pontentiaaliselle yrittäjälle työtilaisuuksia esim. tämän työsuorituksia vastaan. Ps. Puulan alueella runsaasti mökkitoimintaa! Jos tunnistit itsesi soita yhteyshenkilölle heti!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kangasniemi yrittäjä Kangasniemi kauppiaat ja myymälänhoito Kangasniemi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kangasniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/Mökkitalkkari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Läsäkosken Kartano Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus